Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el lehet érni azt, hogy egy férfi tartósan vonzódjon egy nőhöz, és akarjon neki évekig udvarolni?
Figyelt kérdés
Néztem mindenféle videót, de rájöttem arra, hogy nincs recept, és ha kellek valakinek, akkor mindegy mit teszek, ami fordítva is igaz. Ha nem kellek, akkor lehetek bármilyen dögös.2023. máj. 16. 11:25
1/6 anonim 

válasza:

“ és akarjon neki évekig udvarolni” Hát ha ettől vagy boldog, és ezt elmondod a párodnak. Szerintem nincs akadálya hogy így alján hozzád, akár egy életen át. Csak a megfelelő ember kell hozzá.
2/6 anonim 

válasza:

Ahhoz olyan férfi kell, aki hűséges típus. A nő pedig olyan kell legyen, akihez valamiért érdemes ragaszkodni. Senkit nem fogsz tudni átnevelni. Ahhoz, hogy passzoljatok egymáshoz, válogatni kell tudni, nem átnevelni. Max. te próbálhatsz számára minél vonzóbb lenni. De a görcsös megfelelési kényszer pont fordítva szokott elsülni. Csak a természetes őszinteség tud hosszú távon vonzóvá tenni bárkit.
3/6 anonim 

válasza:

Az 5 szeretetnyelv talán segíthet.
Fontos, hogy megkapja amire vágyik és ő is akarjon tenni érted.
4/6 A kérdező kommentje:
Mindig azt hangoztatják, hogy a nőn múlnak a dolgok. Ez nem igaz teljesen.
2023. máj. 16. 12:37
6/6 anonim 

válasza:

4. Mármint ki? A férfiak nyilván ezt mondják, mert ahhoz hogy ilyenek legyenek vetek nőkkel, ahhoz kell hogy nekik jó nők legyetek. Miért tenne bármit olyanért aki nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!