Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kövér vagy vékony ember szexel jobban?
Nekem volt több elég kövér partnerem és volt átlagos, vékonyabb is.
Volt vékony fadarab és olyan vékony aki meglovagolt, hátulról dugtam és nagyon jó volt vele sok dolog. Teltebb csajoknál is volt akivel nagyon jó volt a szex, szopás, perverzebb dolgok és volt olyan akivel nagyon semmilyen nem volt.
Ha a saját preferenciámat nézem, akkor a ducibb csajok sokkal jobban izgatnak, volt akivel 1-2 órán belül 2-3 menet volt több alkalommal is.
A vékonyabb barátnőknél is mentek a dolgok jól, izgatóak voltak, de az elsőnél aki fadarab volt nem nagyon kívántam többször a szexet egymás után.
Mellé teszem még azt is, hogy fadarabnál sokkal fárasztóbb a szex. Szexeltem úgy nővel, hogy össze volt kötözve, mégis valahogy sokkal élvezetesebb volt és inkább lelkesítő, mint fárasztó.
F
Kövér pasival nem voltam soha és nem is lennék.
Vékonnyal régebben voltam, teljesen oké volt, de most már csak izmos pasik jönnek be, ha megfognám egy vékony pasi löttyedt karját, el is menne a kedvem az egésztől. Én a feszes, nagy bicepszeket szeretem, nagy mellizom meg ilyesmi.
Amúgy ágybeli képességek nem a testalkaton múlnak, inkább a kémián. Rossz szexben még nem volt részem, mert mindig olyanokkal szexeltem, akikkel kegyetlenül kívántuk egymást. Úgy meg rossz már nem lehet, jön minden ösztönösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!