Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan perverz, extrém vágyatok amit senkinek sem mertetek elmondani eddig ? Privátban is érdekelne, én is perverz vagyok :) F
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 20:01
12/21 anonim válasza:
Az enyém eléggé perverz…. Nagyon izgat ha pl egy férfi rám pisil , bárhova. Vagy ha durván megdug, megszoptat.
L
13/21 anonim válasza:
Kettő van, vagyis van sok de kettő ami valószinű nem lesz.
Gang bang ,ez főleg az egészségügyi kockazatai miatt.
Animal nem lesz rá partner...állat tulajdonos. M
14/21 anonim válasza:
Chastity, cuckold, pegging.
Barátnőmmel a chastity és a pegging már megvolt.
16/21 anonim válasza:
14 es Chastity ez mit takar???
17/21 anonim válasza:
Ha nő csinálna nekem prosztata masszást, húgycső tágítást/dugás.
Én csinálnék:
Anal szex, Melytorkos szoptatás, öklözés punci és popsit is.
Hirtelen ennyi.
19/21 anonim válasza:
Öcsémet láttam a fürdőszobában hokizni, amire nagyon beindultam. Jó lenne egyszer felkészülve úgy masztiznom, hogy ő is csinálja közben. Eddig senkinek sem mertem elmondani, és szerintem nem is lesz megvalósítva.
Letti
20/21 Perverzsrac94 válasza:
Van pár perverz vágyam, igen. Talán az animal a legperverzebb mind közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!