Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már hogy a szeretőtöktől jöttetek aktus után, és otthon is kellett szexelni?A párotok nem vette észre hogy más férfitól spermás a hüvelyetek?Hogyan mentettétek a helyzetet?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 10:08
11/21 anonim válasza:
Dugtam mar ugy csajt, hogy meselte hogy utana a parja is megdugta, de mivel szajaba elveztem nem volt ilyen problema :)
12/21 anonim válasza:
Magyarázza meg valaki ezeket a "zuhanyoztam" válaszokat (hacsak nem hüvelyzuhanyrol van szo?). Beleélvezés után elég hosszu ideig szivárog még, ezért a testfelületi zuhanyozás kevés.
13/21 anonim válasza:
A zuhanyzós válaszokat kisfiúk írják akik még sosem élveztek bele egy nőbe sem, de lehet, hogy nem is dugtak...
14/21 anonim válasza:
A zuhanyzos valaszokat nők is írtak, én nő vagyok en voltam a második nem vagytok tisztaba a gravitáció és egyéb tényezőkkel? Ha áll a csaj (álva szokás zuhanyozni) akk kifolyik illetve ott is szokas megmosani, vagy te nem mosod a f*szod?
15/21 anonim válasza:
Haverom leszopatott egy csajt buli mellett, természetesen lenyelte neki. Vissza jöttek buliba és azt néztük hany csavoval smarol a csaj. Hát én majdnem oda hánytam :D
16/21 anonim válasza:
Na még egy pár élő példa hogy miért veszett el teljesen a nők iránti bizalmam :D
A többi férfitársamnak aki még reménykedik a másik nemben, annak jó pofáraesést :)
17/21 anonim válasza:
Ilyen átmeneti időszakok..folyamatban lévő szakitás és új pasi..mindig voltak átfedések.Miszerint más pasi spermája volt bennem..vagy már kifolyva a bugyiban..és spermaszag..Nagy átlag észrevette.. de volt hogy nem vették a lapot..és símán belém élveztek vagy kinyaltak..
18/21 A kérdező kommentje:
Pár órás átfedések voltak hogy nem volt idő tisztálkodni?
2023. máj. 16. 12:29
19/21 anonim válasza:
Nálunk nem szeretővel volt hanem házibaráttal vagy párcserés szexnél
20/21 anonim válasza:
Nekem férfiként több szeretőm is tért úgy haza hogy otthon utána a pasija vagy férje akár rögtön is akarhatott vele aktust,ez mindig benne van a pakliban de megfelelő tisztálkodás,tusolás mellett semmi gond nem lehet. Igen,kellően ki lehet mosni punciból beleélvezés után a spermát,ha nagyon belül maradna is egy kevés amit nem tudsz kimosni arra tudja azt mondani a nő hogy még a tegnapi esti beleélvezésből van ami ő(a férje) után van benne. De én ilyenről egyszer sem halottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!