Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsm-ben élő emberek. Nálatok hogy zajlott le az első tréning vagy szeánsz ? Mennyi idősek voltatok akkor ?
Figyelt kérdés
Domináns és szubmisszív oldal véleménye is érdekel :)2023. máj. 14. 08:14
1/5 anonim válasza:
Szubmisszív férfiként nekem nem volt se első tréning, se szeánsz. Szép lassan vezetett be az akkori párom, hogy szinte észre sem vettem, hogy ő hordja a nadrágot.
2/5 anonim válasza:
Nalam ez gyerrkorban kezdődött 18.5eves voltam mikor a legelső szeanszon átestem, amit ráadásul 1 videos fel is vette!
De ez 30eve volt! Akkor még dominak is itt-ott Voltak Magyarországon!
3/5 anonim válasza:
Dominás szeánsz, profi Dominaval, igy értsd
4/5 anonim válasza:
18 évesen volt az első szeanszom
5/5 anonim válasza:
Két éve történt, negyven voltam. A domináns partnernő ram parancsolt, vetkőzzek le, aztán nagyon jól elvert. Sokszor találkoztunk, de valahogy vége szakadt. Azóta sok nő vagy lány dominált, ki így, ki úgy, mindenkinek más volt a fétise, de mindegyiket élveztem. Nem is tudom, mi izgat jobban, a szub lét, vagy a nők változatos fétisei, meglepetései. A fajdalomtól a leköpésig mind csodálatos, legalábbis számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!