Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép, formás testű, társasági lány nagyobb eséllyel csalja meg a barátját?
Figyelt kérdés
Az ilyen lányokban nagyobb a szex iránti vágy?2023. máj. 13. 21:17
1/11 anonim válasza:
Nem. Aki hűséges, az akármilyen társaságban az marad, aki meg nem, annak egy pasi is elég akárhol. És nem feltétlenül nagyobb az étvágya annak, aki szép, nekem is van nagyon szexi barátnőm, aki szinte aszex. Még mindig nem függ össze a külső a tulajdonságokkal.
2/11 anonim válasza:
Ezeknek inkább az a fontos hogy folyamatosan hívják őket a társaságba és legyenek körülötte. Persze nem tud semmihez hozzászólni de a lényeg hogy ott van. Gyűjti a követőket és élvezi hogy mindenkinek folyik a nyála utána.
3/11 anonim válasza:
Attól függ mekkora a farka a pasijának. Ha legalább 20-22 centi, akkor lehet, hogy hűséges marad.
4/11 anonim válasza:
Sajnos a jó külsejű emberekről mindenki ezt gondolja, pedig egy ronda ugyanúgy lehet hűtlen, mint egy szép hűséges.
5/11 anonim válasza:
4: csak a jó külsejűekre mennek rá azért rendesen, míg egy rondára ritkán repülnek rá, és igen, lehet hogy a ronda ezt rögtön ki is használja éppen ezért, mert micsoda jó hogy végre valaki foglalkozik vele is
6/11 anonim válasza:
A hűség döntés kérdése és nem külsőé.
7/11 anonim válasza:
Igaz, hogy én vagyok a nő, az exem meg a férfi, de egy visszahúzódó kocka srác csalt meg engem, ráadásul 2 nővel is. A neten “szerezte” őket.
Gondolom a nőknél is van olyan, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
8/11 anonim válasza:
Nem. Ez egy ostobaság. Azon alapszik, hogy a vonzó emberek több pasi/nőt megkaphatnak.
Engem egy csaj csalt meg eddig (tudtommal), és nagyon nem azon exeim közé tartozik, akiket mindenki észrevett ha belépett valahová.
9/11 anonim válasza:
nekem volt jó nőm, olyan igazi rhibancos. Meg is csalt...
10/11 anonim válasza:
A nem túl vonzó lányok sokszor azért lépnek félre, hogy vonzónak érezzék magukat, minél többször. Így egy kis kedvesség vág vonzódás is elcsábithatja őket.
Egy jó csajnak nincs szüksége ilyen visszajelzésre, akkor lép félre ha ő akar, mert a pasijával valami nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!