Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlanyok.hu -nál hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlanyok.hu -nál hol lehet, minőségibb lányokat találni?

Figyelt kérdés

Domina "játékokra" keresnék lányt. A rosszlanyok.hu-n többnyire ugyanaz a típusú lány van, félcigány, életkoráról hazudó, iskolázatlan repedtsarkú.

Nekem ez undorító, többször kipróbáltam (nem a szexet, hanem domina játékokat), rossz volt.

Az smpixie-n 90%-ban olyan lányok vannak, akik nem akarnak szexelni, mert az piszkos munka ezért kitalálták, hogy majd ők inkább dominaként színészkednek, vagy bohóckodnak valamit, beöltöznek bőrjelmezbe, káromkodnak, köpködnek, hadonásznak egy 1500 forintos ostorral és ebből megélnek. De kb. ugyanannyi rátermettséggel rendelkeznek, mint bármelyik útszéli, csak már piszkos számukra a szex. Ugyanúgy idősek, elhasználtak + hazudnak az életkorukról.

Olyan hely kellene, ahol intelligens, fiatal, kompetens és önmagára igényes magyar lányok közül lehetne választani (nem szexre!) és persze semmi baj azzal, ha ez sokkal drágább.

Igen, amit leírtam azt nehezebb megtalálni és lehet íni, hogy milyen magasak az elvárásaim..

De ha belegondolok, miért ne lenne jó business, pl egy 18-24 éves, domináns oldallal is rendelkező, önmagára adó, intelligens lánynak, hogy egy csomó pénzt keres néhány szexmentes "játékkal", amit tud élvezni is, vagyis nem csak felvett színészkedés számára.

Ha az oldal szabályzata esetleg tiltja, hogy javasoljunk oldalakat (most hirtelen nem tudom hogy van), akkor ebben az esetben légyszi priviben írj, ha tudsz ilyen oldalt, helyet, akármit.

Köszi előre is!

(Légyszi ne okoskodni, kötözködni, időt elb@szni jöjjünk ide. Ha nem áll módodban segíteni -> lapozz tovább/ foglald el magad mással.)

2023. máj. 13. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Lady Medusa.
2023. máj. 13. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, ő ért hozzá és intelligens is, de sajnos nem annyira szép + nem is fiatal már.

Egy 30 éves nőnek biztos nem fogok fizetni, nálam nincs értéke.

18-24 éves kell.

Ettől eltekintve köszönöm a javaslatod!

2023. máj. 13. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
Ott nincsenek minőségi lányok.
2023. máj. 13. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Aki szép és intelligens, az többnyire nincs rászorulva arra, hogy idegen, igénytelen kurvázós pasik fétiseit elégítse ki pénzért.
2023. máj. 13. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, értem a gondolatod irányát, viszont nem kell extrémekben gondolkoznunk.

"igénytelen kurvázós pasik" --> nem minden férfi tartozik bele ebbe a körbe

"nincs rászorulva arra" --> rászorultságon kívül más motivációs tényező is létezik

2023. máj. 13. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!