Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennek a csajnak kitömött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a csajnak kitömött nadrágja van, vagy ilyen a feneke?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésben láttam, de oda vagy 30 képet beraktak…

Én ide most csak egyet rakok be.

[link]

Az egyik válaszoló ott állította, hogy ez kitömött nadrág és ilyen felfújt fenék nem létezik, szivacsos nadrág nélkül… Lehet én vagyok a hülye, de nekem ez igazinak tűnik.

Az eredeti kérdés alatt többen ezen veszekednek, de ez végülis nem lett kitárgyalva.

2023. máj. 13. 12:46
A kérdező szavazást indított:
Kitömött nadrág
Tényleg ilyen a feneke
32 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

Már megint ez a melletlen?

Hányszor teszel még ki róla képet??

2023. máj. 13. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Fiúk... póz, nadrág, esetleg szerkesztés, és észre sem veszitek a legtöbb esetben, hogy a tökéletes insta lányok hogy készülnek. Műtéti segítségről nem is beszélve, sokan ellenzitek, de nem veri ki a szemeteket az egyértelmű sem. Persze nem állíton, hogy nincs ilyen fenék a valóságban, vagy hogy ez a kép nem lehetne valid, csak mókás, hogy milyen vakon vagytok.
2023. máj. 13. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kitömött
2023. máj. 13. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet ilyen, ha edz rá kicsit.
2023. máj. 13. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Ennek a csajnak femcel testalkata van.
2023. máj. 13. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy hihetetlen annak akinek a mozgás a kocsiból a házig terjed.. :D
2023. máj. 13. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Még létezhet ilyen hatsó akár valami jól beallított pozban megfeszítve,de hozzá Ilyen derék az biztos nincs!Ez a kép egy csinált xar.
2023. máj. 13. 16:39
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
36%
Egyes népcsoportokra jellemző a zsírfarúság, de ez nem jelenti azt, hogy más etnikumban ne fordulna elő.(A férfiak nagy gyönyörűségére.)
2023. máj. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!