Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a csajnak kitömött nadrágja van, vagy ilyen a feneke?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdésben láttam, de oda vagy 30 képet beraktak…
Én ide most csak egyet rakok be.
Az egyik válaszoló ott állította, hogy ez kitömött nadrág és ilyen felfújt fenék nem létezik, szivacsos nadrág nélkül… Lehet én vagyok a hülye, de nekem ez igazinak tűnik.
Az eredeti kérdés alatt többen ezen veszekednek, de ez végülis nem lett kitárgyalva.
2023. máj. 13. 12:46
A kérdező szavazást indított:
Kitömött nadrág
Tényleg ilyen a feneke
32 szavazat
1/8 anonim válasza:
Már megint ez a melletlen?
Hányszor teszel még ki róla képet??
2/8 anonim válasza:
Fiúk... póz, nadrág, esetleg szerkesztés, és észre sem veszitek a legtöbb esetben, hogy a tökéletes insta lányok hogy készülnek. Műtéti segítségről nem is beszélve, sokan ellenzitek, de nem veri ki a szemeteket az egyértelmű sem. Persze nem állíton, hogy nincs ilyen fenék a valóságban, vagy hogy ez a kép nem lehetne valid, csak mókás, hogy milyen vakon vagytok.
4/8 anonim válasza:
Simán lehet ilyen, ha edz rá kicsit.
5/8 anonim válasza:
Ennek a csajnak femcel testalkata van.
6/8 anonim válasza:
Persze, hogy hihetetlen annak akinek a mozgás a kocsiból a házig terjed.. :D
7/8 anonim válasza:
Még létezhet ilyen hatsó akár valami jól beallított pozban megfeszítve,de hozzá Ilyen derék az biztos nincs!Ez a kép egy csinált xar.
8/8 Senior Séf válasza:
Egyes népcsoportokra jellemző a zsírfarúság, de ez nem jelenti azt, hogy más etnikumban ne fordulna elő.(A férfiak nagy gyönyörűségére.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!