Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha lenne rá lehetőségetek, melyik színésznővel feküdnétek le?
Bár a négy közül talán Scarlett Johansson lenne arcra a leginkább olyan, de túl idős számomra. Majdnem negyven éves nővel eleve nem lenne vonzó lefeküdnöm, legfeljebb annyi legyen, mint én, vagy pedig nálam pár évvel fiatalabb.
Emma Watson már közelebb van hozzám életkorban, nagyon be is jött anno a Harry Potter filmekben, de mivel a szex nem csak testi, hanem emocionális alapú is nálam, a személyiségnek is vonzónak kell lennie számomra, legalább csak olyan szinten, hogy ne legyen nagyon éles ellentét közöttünk valamiben, így vele nem lenne meg a vibrálás, mivel az a fajta femináci genderdivat, amit felnőtt korára képvisel, nagyon különböző világ számomra.
Zendaya hasonló helyzet, alkatilag, testileg ő minden porcikájában vonzó, tökéletes, arcvonásaiban is nagyon megfog, életkorban is ideális, viszont ugyanaz a jelenkori mainstream van nála is meg, ami miatt már a randin otthagynánk egymást, nemhogy az ágyig eljussunk onnan felállva.
Jenna Ortegát őszintén szólva nem ismerem, most hallok róla először, és képek alapján semmi extra.
Akik nekem nagyon bejöttek mindig, az a fiatal Natalie Portman, Szabó Erika, Gal Gadot - te jó ég, ők is már negyven évesek...
Hát igen, akik akkor 20-25 éves lányok voltak, vagy épp gyerekszínészek, amikor én kamaszként beléjük zúgtam, azok ma már 40 évesek, minthogy én is felnőttem, és nálam ők idősebbek. Logikus.
Elképesztő, hogy telik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!