Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek tetszik az a kockás combfix?
Figyelt kérdés
Amit felhúzok és olyasmi, mint a harisnya, de a puncim kint van. Szexibb, mint a sima meztelenség?
Pasimnak nem mindig szokott állni rendesen és fel akarom turbózni. Nem kérek privit, se szexajánlatot.
N/26
2023. máj. 13. 09:16
1/12 anonim válasza:
Kedvesem nem a ruhára fog neki jobban állni. Kényeztesd a farkát. Kézzel szájjal addig még rendesen nem áll. A ruha meg… csak egy kis pluszt ad dr nem annyit hogy álljon tőle.
2/12 anonim válasza:
Nem. Igazából nekem maga a combfix nem tetszik.
3/12 anonim válasza:
Nekem tetszenek az ilyen szexi rucik. Páromnak is van jópár.
4/12 anonim válasza:
Nem a ruha teszi az embert.
Ha nem vagy kívánatos (pl dagi vagy), bármit húzhatsz magadra.
Ha jól nézel ki, de bunkó vagy akkor is: bármit húzhatsz magadra, max 1-2 fétisest fog izgatni. Ilyenkor meg ellehet gondolkodni hogy téged akar, vagy csak a fétisét.
Ha jól is nézek ki, és bunkó se vagy (a bunkók ezt nem szoktak el/fel-ismerni, csaxólok 🐸 ), akkor is lehet kudarc, ha pl nem vagy jó az ágyban
5/12 anonim válasza:
Nekem tetszik a combfix és a harisnya is.
Persze formás női lábakon. 38/F
Csajok írhattok. 😊
6/12 anonim válasza:
Egy formás női lábon jól mutat... 😊
7/12 anonim válasza:
A kedvencem nekem izgató látvány mint bikának a vörös posztó.
8/12 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az tetszik, husis combokkal és harisnyatartóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!