Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen női test mennyire vonzó szexuálisan? 10/?
Szilikonsegg?
Mindegy is, marhára aránytalan. Nekem olyan 4/10
Na jó, rögzítsük megint, mert azóta is sorra jönnek a kommentek, hogy sportos segg, meg szétgyúrt hátsó: _kövér_ segge senkinek nem lesz attól, mert edz. Ez a segg _kövér_, nem izmos. Illetve valójában egyik sem, hiszen mint mondtam, ez egy direkt erre a célra gyártott, kipárnázott leggings, ami most nagyon megy.
A sportos, izmos segg kicsi. Ha lát valaki kézis, futó, vagy mondjuk röpis, azaz tényleg sportos, izmos csajon ilyen segget, szóljon.
Nem fog.
Ne keverjük a fogalmakat. Guggolástól senkinek nem lesz ilyen. Csokitól inkább. De akkor a hasa sem marad ilyen. Ezért nincs nagy segg és lapos has sohasem együtt.
A képen szereplő segg ennek a szivaccsal kitömött leggingsnek a "csodája":
Sportos, izmos női segg:
Kitömött leggings:
Comprende?
A legtöbb válaszoló aki leszólta a csajt, bepisilne, ha élőben megfoghatná a kérdésben szereplő feneket.
Szerintem nagyon jó a csaj, baromira tetszik a feneke. A melle sajnos kicsi ami nekem zavaró, de kompenzálni tudná a kisugárzásával és a szexi testével.
Nem. Éppen ezért nem lehet ilyen kövér segge.
Értsétek már az emberi test anatómiáját.
Tessék, ennyire van kitömve a nadrág (semmenyire):
Rövidnadrágban van és konkrétan látszik ahol a combhajlító találkozik a nagy farizommal, ha a combja ilyen izmos a feneke miért ne lehetne????
Egyébként meg olyan is van, hogy valakinek hájas a feneke, de a hasa lapos, főleg fiatal fekete nőknél, de ez genetika függvénye, a fehérek közül is van aki oda hízik (a fenti csaj esetében viszont ez izom, azért is változó nagyon az alkata mert van hogy elhanyagolja az edzést, a jó táplálkozást, stb.).
Főleg a második képet ajánlom tanulmányozni, ha még mindig nem hinnéd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!