Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményt valaki mondana a két ffi egy nő sex felállásról? Most próbálnánk ki elöször.
Mi többször próbáltuk, akár fiatalabb, akár idősebb pasival. (Pár vagyunk és harmadik félt szoktunk keresni)
Ha megvan a megfelelő szimpátia, vonzalom legalább testileg akkor nagyon-nagyon izgalmas órák tudnak eltelni🥰 minden előzetes kommunikáció és megegyezés kérdése.
Rövid összefoglaló: NAGYON JÓ :)
Hosszabban is beszélhetünk róla priviben.
F
Kisfiúként 14 évesen vesztettem a szüzességemet.
Nem szokványos módon, mert az akkori barátnőmmel falun, nyaralás közben elakadtunk a pettingnél.
Egy nagyfiú barátommal beszélgettem a "gondomról", mire ő felajánlotta, hogy segít, és majd megmutatja, hogy miképpen kell szeretkezni egy lánnyal.
És így is lett. Pár nap múlva értünk jött a pannóniájával, felültetett minket a motorjára, és a falut körülölelő erdőn túli kukoricásban, egy földre terített pokrócon élő egyenes adásban megmutatta, hogy mit és hogyan kell tenni:)
Azaz szeretkezett a szerelmemmel, majd kettesben hagyott minket, és a látottak szerint én is szeretkeztem Marikával :)
Ez a szeretkezés meghatározó élményem, mert azóta is imádom a többes felállású szexet :)
Szerintem ők már voltak együtt elöttem, így csak felelevenítették az emlékeiket :)
Pannóniáról és három utasról.... ez a falu varázsa... az élet hozza a szabályokat nem a jogászok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!