Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 éves férfinál mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves férfinál mennyire gyakori az, hogy nem tud felállni részegen?

Figyelt kérdés

Pár napja le akartam feküdni valakivel és nem igazán tudom eldönteni, hogy amiatt nem volt merevedése, mert nem voltam elég jó vagy azért, mert részeg volt. Vagyis azt tudom, hogy részeg volt, de nem tűnt annyira gáznak, hogy ez történjen és többszöri próbálkozásra sem lett semmennyi merevedése sem, pedig nagyon úgy tűnt, hogy akarja.

Mivel még senkivel sem volt hasonló tapasztalatom még részegen sem, ezért próbálom nem magamra venni, csak nagyon furcsa volt a helyzet sajnos:(

2023. máj. 11. 19:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Mivel 18-24 eves koromat nagyon kemenyen atbuliztam ritkan elofordul reszegen velem is
2023. máj. 11. 21:55
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Évek óta nem voltam részeg, így nem tudom, hogy most állna-e. 20 évesen mindig állt, filmszakadásos részegen is. De a haverjaim egy részének alap volt, hogy részegen nem áll, sőt, volt olyan csaj, akivel egy durva ivós buli után mentünk a szobájába dugni, és csodálkozott, hogy jé, neked áll? De szerintem ne gondold túl.
2023. máj. 11. 22:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egész gyakori. És nemcsak az alkohol miatt lehet.
2023. máj. 12. 08:28
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy kitartó orállal biztos felállt volna neki, csak néha a lányok is azt várják, hogy már gatyaletolásnál álljon.
2023. máj. 12. 08:29
 15/18 Omnifix2 válasza:
81%

Simán lehet az alkoholtól.

Általában 20 éves korban részegen is áll, 50 éves korban józanul sem!

2023. máj. 12. 10:44
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Rossz belegondolni hogy van 20 évem dugni aztàn örülök ha feláll
2023. máj. 12. 11:35
 17/18 sandrisbp ***** válasza:
100%
Pláne, ha mág füvezett is előtte a srác, akkor ez elég gyakori. Próbáld ki józanon is vele, és tegyél is valamit azért, hogy kemény legyen.
2023. máj. 12. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfi olyan ittas,hogy még a lábain sem tud állni,akkor biztos hogy a farka sem fog felállni!Kár erőltetni!
2023. máj. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!