Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen platformon lehetne megcsinálni egy meztelen testes versenyt?
Figyelt kérdés
Korosztályos bontásban: 18-28, 29-39, 40-50 mindenki feltenne magáról egy teljes alakos meztelen képet arc nélkül, majd lehetne pontozni 10-es skálán külön a pasikat, külön a nőket.#meztelenigazság
2023. máj. 11. 11:34
1/10 anonim válasza:
Képzeletbeli platformon elég jól működhet...
2/10 anonim válasza:
Tudod miért nincs ilyen? Mert nincs rá igény. Idegenekkel nem sok értelme versenyezni, meztelen test meg van bőven a neten. Hacsak nem lenne mellé egy komolyabb nyeremény, nem lenne nagy sikere.
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem érdekes lehet,hogy nagyobb tömeg hogy lát, mennyire vagy a tested alapján vonzó vagy csinos.
2023. máj. 11. 11:37
4/10 anonim válasza:
Támogatom az ötletet.
Kéne hozzá csinálni egy ilyen weboldat.
Mivel webes szoftverfejlesztő vagyok, hozzá tudok járulni.
6/10 anonim válasza:
#4-es vagyok. A legtöbbet ki lehet google képkereséssel.
7/10 anonim válasza:
Már van ilyen magyar oldal a goldengate. Amatőrök töltenek fel meztelen sorozatokat és arra lehet szavazni, kommentelgetni.
8/10 anonim válasza:
Elrontom kedved, de lehet hogy sokan a MI által rajzolt képeket küldenének be. A személyazonoság ellenörzése nélkül előbb utobb káosz lenne.
9/10 anonim válasza:
Ennek nem a programozása a nehéz, mert az ujjgyakorlat. Hanem felhasználók "toborzása". A GG-nek tízezres nagyságrendű felhasználója van, rengeteg reklám és megvannak szerintem vagy 15 éve.
10/10 anonim válasza:
A Reddit -en van ilyen oldalak. Én támogatom , jo ötletnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!