Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok érdemes az ismerkedés elején elmondani hogy kicsi farkam van hogy ne raboljuk egymás idejét?
Neked is és a partnernek is jobb, hogy ha tud róla még előtte. A csajt lehet zavarja és elküld a fenébe ami neked fájni fog, vagy nem akar megbántani ezzel és mégis belemegy és utána bánni fogja, majd többet nem is keres és később elmondja, hogy nem voltál okés neki. Sok lány, direkt a kisebb méretet keresi, mert a nagy fájna neki, úgyhogy van remény. De kérdéses, hogy mennyire kicsi. Ha 3centi azzal sajnos nem lehet nagyon mit kezdeni. Ha mondjuk 15 az még teljesen jó.
Nem válaszolok privátokra
11-12cm és vékony, bőven átlag alatti inkább a mikropéniszhez közelít.
A páromé 15 cm és túlsúlyos. Nincs vonalzó a szememben szóval ha elém állna valaki 12 centivel (főleg ha vékony lenne) nem mondanám meg hogy kissebb
De akkor ne hidd el csak így felesleges kérdést kiírni ha megvan a fix véleményed....
Szerintem ne!
Először ismerjen meg, ha tetszel neki és jól érzi magát veled, akkor nem a farokméreten múlik. Akinél mégis, az annyit is ér.
Nem a farkad mérete a lényege, hanem, hogy mennyire szorongsz miatta.
Egy kapcsolat 0-24 nem a farkadból és a punciból fog kiállni, de ha ezzel nyitsz valószínű leesik, hogy más miatt is ilyen kattogós vagy.
Totálisan felesleges! Az ágyban majd kiderül, s az is hogy mit tudsz vele alakítani. Ha jó volt a lánynak akkor bingó mehet a folytatás, ha nem volt jó akkor úgyis kioffol, de addig is legalább dugtál egy jót 😂
Egy valamit ne tegyél viszont: te ugyan ne hozd fel, de ha megkérdezik akkor NE hazudj!
Ne mondd el...lehet lenyugozo a szemelyiseged, csinalhatod nagyon jol az oralis szexet.
Egyebkent nekem is volt 11-12 centis párom, nem volt gond. Nem fogok hazudni, eszrevenni egy kicsit a kulonbseget, de en sosem szakitottam volna emiatt. Azonban az illeto egyszer ketszer elejtett olyat, hogy a mérete miatt voltak már komplexusai. Nem tudom osszefugg e, de nem akarta túl gyakran a szexet, amibol konfliktusok voltak. Szerintem abból adódott minden, hogy neki problémája volt saját magával.
Tehát jobb ha nem mutatod, illetve nem fogod fel úgy hogy ez probléma.
Ha normális a csaj, hidd el ez a méret nem fogja zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!