Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol tud a legjobban ismerkedni szexhez ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 22:19
1/10 anonim válasza:
Iskolák előtt szoktam leszólítani az anyukákat. Valaki mindig benne van.
2/10 anonim válasza:
Boltban egyedülálló anyukákat, 2-3 naponta bejön valami milfecske.
3/10 anonim válasza:
Óvoda előtt leszólítom a kislányokat.
4/10 anonim válasza:
Interneten szoktam beszélgetni, néha hetekig semmi, máskor meg napok alatt több lehetőség is.
5/10 anonim válasza:
Swingerklubban :) Ettől ismerkedni még bárhol lehet, csak jó szemek és helyzetfelismerő képesség kell hozzá. A net elég macerás, képcsere-számcsere-mitkeresel-mikorholtalálkozzunk stb. egy csomó kört futsz azért ami élő ismerkedésnél az első pillanatban megvan: face to face állsz a másik előtt. Márpedig a kémia mindig SZEMÉLYESEN dől el, tökmindegy miről levelezgettél előtte.
6/10 anonim válasza:
Ja és még 1 gondolat a net "hatékonyságáról". Az egyik korábbi melóhelyemen rengeteg volt az üresjárat. Napi x órát a neten lógtam mindenféle chatoldalakon, partnerkeresőkön stb. Mégis az élőben vs. netről megismert partnerek aránya (pedig akkor még nem jártam klubokba) kb. 1:10-hez volt, s nem a net javára. Egy buliban lazán beszélsz, táncolsz, flörtölsz akár 20 emberrel is egy este. A netről mennyi idő is lenne ennyi randit összehozni hm?
7/10 anonim válasza:
Szemelyesen.
Felveszem a Mini szoknyát, magassarkút, és már jönnek is rám a kiéhezett pasik.
9/10 anonim válasza:
Boltokban az eladók elég jó terepet képeznek.
De ha online dologról beszélünk, akkor meg egyértelműen itt az oldalon nekem eddig simán összejött a dolog!
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!