Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító egy vékony férfi?
Figyelt kérdés
Taszítónak találod az ha egy srác vékony huszon éves korában? Gyereket sem szívesen vállalnál ilyentől?
Én 185 cm magas és 65-70 kg között vagyok:/
Ez nagyon vékony?
2023. máj. 10. 19:47
1/8 anonim válasza:
Ízlés dolga, én speciel nagyon csípem a vékony magas férfiakat.
2/8 anonim válasza:
Az tényleg elég vékony. Én 178 cm magas vagyok és voltam 70 kg és még én is csontsovány voltam.
3/8 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a vékony alkatú pasik jönnek be.
4/8 anonim válasza:
Nem taszító nekem. De ha szednél magadra egy kis izmot, az előnyösebb lenne persze.
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a vékony férfiak. Nem taszító, de nem jönnék össze így, mert nagyon más az ízlésem.
7/8 anonim válasza:
Ahogy az #5-ös, nem taszító, de nem is mozgat meg semmit.
8/8 anonim válasza:
Nem gondolom hogy taszító lenne. Főleg ha ismerkedés közben kiderül hogy marha jó fej. Akkor az ember megszereti azt a fizimiskát ami a szuper jellemhez tartozik, függetlenül attól, hogy alapvetően milyen az elképzelt "ideálja".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!