Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon undorodom a sperma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon undorodom a sperma izétől, de le szeretném nyelni a barátomnak(?)

Figyelt kérdés
Próbáltam már néhányszor, de mindig hányingerem lett tőle, hogy olyan meleg, nyálkás állaga van. De szeretném neki megcsinálni, mert engem is izgat. Van rá valami módszer?

2023. máj. 9. 21:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Idővel -valamennyire- biztosan hozzá lehet szokni. De szerintem kedvelni sosem fogod, ha ilyen reakciót vált ki a testedből.
2023. máj. 9. 21:36
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem sosem zavart, egy nyelés, nem ízlelgetem, szóval a technikán is múlik. Esetleg ízesített sikosítót ki lehet próbálni, bár szerintem fura íze lesz tőle, de hátha neked úgy jobb. Illetve nem mindegy, hogy milyen a párod életmódja. A cigitől meg az alkoholtól undorító íze lesz, meg az étkezés is hozzá tesz.
2023. máj. 9. 21:38
 3/24 anonim ***** válasza:
57%
Ananászt egyen.
2023. máj. 9. 22:02
 4/24 anonim ***** válasza:
68%
Egyen sok ananászt attól jobb íze lesz, és próbálj nem olyankor nyelni, amikor rég voltatok együtt, hogy ne legyen sok :)
2023. máj. 9. 22:02
 5/24 anonim ***** válasza:
61%
Én lenyelem bnom helyett is, atkopi a számba
2023. máj. 9. 22:12
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sok múlik a technikán. Ha megfelelő mélységre van a szádban élvezéskor és automatikusan nyeled is, akkor gyakorlatilag (szinte) semennyire sem lehet érezni.
2023. máj. 9. 22:25
 7/24 anonim ***** válasza:
71%

Két megoldás:

a) Kis nyálat gyűjtesz azon landol, majd zsupsz egy nagy nyelés és meg van oldva.

b) Nem akar a pasid a szádba élvezni. Gondolom te sem kérsz tőle olyan dolgot amit meg ő nem szeretne. Van még legalább 300 féle izgalmas dolog amit meg lehet élni.

2023. máj. 9. 22:35
 8/24 anonim ***** válasza:
70%

Én is ugyan így vagyok vele mint te. Eddig még egyik pasim vagy partnerem se vette zokon.

Csak olyat csinálj ami neked is jól esik és örömmel teszed.

2023. máj. 9. 22:48
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha szeretnéd, akkor egyszerűen nyeld le. Az orvosságot is lenyeled, ha fáj a torkod. Lenyeled, kész. Mindig van 1-2 ananászleves hülye, azokra ne hallgass!
2023. máj. 10. 00:46
 10/24 anonim ***** válasza:
Ki gondolkodik ilyesmin hogy az okoz vakakinek örömöt hogy lenyeli a spermat? Istenem
2023. máj. 10. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!