Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek volt már olyan hogy a meleg haverotokat próbáltátok felizgatni? Vagy hogy hagytátok magatokat fogdosni, esetleg mégtöbb dolgot amit más fiúnak nem hagytatok volna?
5
Akkor már hónapok óta nem volt senkije. Amúgy sem szokott fűvel-fával dugni. Igazából megsajnáltam és jót akartam neki. De aztán meg én éreztem magam hülyén...
7
Azért az más. Amúgy sajnálom őket, de nem fogok incelekkel dugni... 😄
Van egy meleg barátom. Hihetetlen intelligenciával, nagy tudással - ráadásul jól is néz ki. Az egyetemen ismertük meg egymást, azóta (10 éve) nagyszerű a baráti kapcsolatunk, büszke vagyok a barátságára.
Voltunk színházban, majd borozgattunk egy kicsit. Nagyon eltelt az idő, mondtam, hogy aludhat nálam, ne taxizzon még egy fél órát.
Lezuhanyoztunk, láttam meztelenül és ő is engem. Mondta hogy szép a testem esztétikailag, de nem kíván mint nőt. Játékból bedobtam mindent, tehet amit akar - de egy kis simogatáson kívül nem volt semmi. Mondta, hogy ne haragudjak, nincs velem semmi baj, csak hát neki más az izgató... Annyiban maradtunk, hogy egyszer megnézhetem ha a partnerével szexelnek (ezt én kértem) - aztán átölelve aludtunk el. De merevedése nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!