Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tartják férfiasnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tartják férfiasnak a nők, miért nem kényeztetik, a nyakam, a fülem az egyik kedvenc erogénzónám, intimebb tevékenységben pedig az ágyékom, fenekem?

Figyelt kérdés
Nem én kértem, nem én alakítottam így, számomra ezek a részek a legizgatóbbak. Partnereim alapból nem izgatják ezeket a területeket, ha kérem, akkor is csak alkalmilag. Tartós kapcsolatban is idővel elhagyta párom, aki később kérésre sem csinálta. (nem csak ez izgat, nem vagyok mániákus rajongója, ám jól esik, ha megkapom, amit kedvelek)

2023. máj. 9. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak erogén zónája nem csak a farkukból áll, ezt már megtanulhatnák a nők. Ha vkinek pedig mondani kell hol csókoljon, sőt még akkor sem teszi meg, az már régen rossz!
2023. máj. 31. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyanyáink mondták, örök igazság :

Minden kapcsolatban a (minden jellegű) kielégültség másodsorban is elsődleges.

Ma meg mindenki elváráslistákat próbál kielégíteni, ABCDE pontokba szedve mindent. És most pont nem a kérdezőre gondoltam.

2023. máj. 31. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen normális igényeid vannak. Én szeretem kényeztetni a partner nyakát, fülcimpáját és máshol is. Viszont a legutóbbi pasi, akivel már hosszabb ideje ismerkedtem nem volt hajlandó viszonozni vagy ha belecsókolt a nyakamba azt nagyom immel-ámmal tette, pedig nagyon figyelek a higiéniára meg mindenre. Más pasival nem volt ilyen gondom.
2023. aug. 19. 23:22
 14/14 A kérdező kommentje:

13#

Az a pasi nem érdemel meg téged!

2023. aug. 20. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!