Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van neve annak a póznak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van neve annak a póznak, amikor a nő két lába a férfi és a nő között van és a férfi úgy hatol be? Hogy hívják? Köztudott dolog az, hogy mennyire más érzés, mint simán csak a szerzetes póz ölelésében?

Figyelt kérdés

Mi mindig szerzetes pózban kezdjük vagy úgy, hogy én mászom rá és lovagló módban, aztán szoktunk egy idő után váltani arra, hogy a két lábam a kettőnk között legyen, egymás szemébe nézve, két kezünk a másik két kezében, teljes körbezárás, és minden egyes alkalommal az az érzésem, hogy eddig csak szórakoztunk, mert ezt hívják igazából csak szexnek, annyival jobb érzés.

És akkor voltam mással is, aki rögtön így hatolt belém, hogy a két lábam a kettőnk között volt, és olyan érzésem lett ettől, mintha valaki a kakakóscsigát a közepén kezdené el enni... :D

Ezek köztudott dolgok?

Hogy hívják egyáltalán ezt a pózt és miért annyival jobb?

Meg a hátulról is annyira jó tud lenni, hogy én pl. csak úgy éreztem azt egyszer-kétszer, hogy na, most mindjárt itt a vége, jön az ismeretlenbe vivő csúszda, de meg is ijedtem tőle, annyira éreztem, hogy valami óriási dolog közeledik, hogy azt mondtam, hogy inkább álljunk le... Azóta is megijeszt, ha eszembe jut...

2023. máj. 9. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi ijeszt meg? Hogy orgazmusod legyen szex közben?

Egyébként ez ilyen, mindenkinek más jön be.

Nekem pl ha az oldalamon fekszem, a párom az alsó lábam fölött térdel, a felsőt felhúzom és úgy teszi be. Főleg ha bordágott az ovszer.

2023. máj. 9. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a kérdést se értem... A 2. sor utolsóra gondolsz?

[link]

2023. máj. 9. 15:18
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Igen, az ismeretlentől való félelem, azzal együtt, hogy az egyértelmű számomra, hogy valami elképesztő nagy dolog lenne, mert érzem, ahogy jön és el akar sodorni. De ez egy más téma.

#2 Nem pont, akkor megpróbálom jobban leírni szavakkal: a nő fekszik a hátán és mindkét lábát felemeli a magasba összezárva, a férfi meg kb. ráfekszik, de nem fekszik mégsem, nem töri össze vagy csukja össze a lányt, hanem nagyjából úgy, mint azon a képen van, amit csatoltál, bár ott szerintem a nő amúgy az oldalán fekszik, nem a hátán, és a férfi meg hátra támaszkodik, amiről meg én beszélek, ott meg a férfi a nő fölé magasodik és előre támaszkodik és az előre támaszkodó keze alá kerül a nő keze, így fonódik össze mind a 20 ujj és merül el a férfi és a nő egymás tekintetében, míg persze a nemi szerveik találkoznak odalent és a kölcsönös gyönyör felé vágtáznak... Na, az is egy izgi része ennek, hogy megtartsuk a szemkontaktust, hú, micsoda beszélgetések szoktak ott menni szavak nélkül is, és milyen nehéz néha nyitva tartani a szemem és nem elmerülni a testi és lelki élvezetben, hanem még-még-még feltöltődni a szeme világa, a lelke tükre látványától... :D

Amúgy szép kis pózgyűjtemény ez, vajon van neve mindegyik póznak? Indiaiul biztos, helló, Kama Sutra! :D

2023. máj. 9. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Így már jobban értem. :D Mondjuk ha hosszú a lábad, akkor pont takarja az arcod, szóval nincs szemkontaktus. :D
2023. máj. 10. 07:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Nu, a nyakában, nem annyira a kettőnk között, na! :)
2023. máj. 10. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Neve nem hiszem hogy van, sima misszionárius variacionak mondanám.

Alapvetően azért jobb, ahogy a kérdésedben említett flat iron is az, mert ezekben a pozokban ingerli belülről a csiklot a legjobban a másik fel. Vagyis hát a "g pontot" ami egyébként elvileg a csikló kiterjedése, ha még nem néztél/láttál képet arról, mekkora is a csikló belül, nem csak külső része van, érdemes megnézni, tök érdekes.

Nekem is ebben a két pózban a legjobb, nyilván amit érzel az meg hüvelyi orgazmus, vagy spriccelés lenne, vagy mindkettő.

Az elején néha én is kértem a másikat, hogy hagyja abba, annyira intenzív volt így hátulról, aztán azóta már próbálok nem félni az orgazmustól :D de tényleg nagyon durva.

2023. máj. 13. 07:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Tudtommal a misszionárius póz a szemből ölelés, amikor a nő fekszik és a férfi van fölül a két lába között.

Ha a nő két lába a két fél között van, nem pedig a férfi teste két oldalán, ráadásul látják egymást, nem úgy, mint a misszionárius póz ölelésében, ahol a két test egybeolvad úgy, hogy a két fej egymás mellett van, ergo nem látják egymást, akkor ez közel sem ugyanaz.

2023. máj. 13. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Egy kicsit túlbonyolítod szerintem a dolgot 😄 nem a láb elhelyezese a lenyeg, hanem hogy egymással szemben vannak a felek, tokmindegy latjak e egymast, vagy nem.

Ha rakeresel a pozra, akkor rengeteg fotot kidob, olyat is, ami egyenesen a variaciokat mutatja meg, amiben ott lesz az a póz, amiről te beszélsz.

2023. máj. 13. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Atyaég. Veled komoly gondok vannak
2023. máj. 17. 12:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Mert...? Miért lennének velem gondok...?
2023. máj. 18. 19:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!