Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mitől lesz számotokra egy férfi szexi?
Figyelt kérdés
Mi váltja ki bennetek azt a dolgot, amikor elmentek egy pasi mellett, hogy ,,ez igen, ennek szivesen engedném, hogy fogdosson"?2023. máj. 9. 13:52
1/8 anonim válasza:
Stílus, kisugárzás, személyiség, intelligencia. Amelyik ezekkel rendelkezik az meg nem akar "fogdosni", hanem megérinteni a megfelelő időben, helyen és módon.
2/8 anonim válasza:
"Stílus, kisugárzás, személyiség, intelligencia"
Tű pontos
3/8 anonim válasza:
És mitől lesz jó a kisugarzás? 🤔🤔🤔🤔
4/8 anonim válasza:
Hát ha csak úgy elmegy mellettem, akkor nagyon jól kell kinéznie, és jó illatúnak lennie ahhoz, hogy szexinek találjam. Ilyen helyzetben semmi mást nem lehet felmérni, ami szexi lenne, hacsak nem beszél, miközben elmegy mellettem, mert a hang és a beszédstílus is tud nagyon vonzó lenni.
Egyébként az intellektus és a humor az, amitől szexi egy férfi.
5/8 anonim válasza:
#3 tekintélyt parancsoló, tiszteletet érdemlő, magabiztosságot sugárzó. Nem kell hozzá sem két méteres benga állatnak lenni, sem arany Rolex.
Olyan aki James Bondnak öltözik farsangkor akkor "hm, róla akár el is hinném" gondolat fut át és nem pedig röhögőgörcs.
6/8 anonim válasza:
Első látásra nekem egyik férfi sem szexi, lehet velem van a baj, lehet hetero sem vagyok, de ilyen velem még nem fordult elő, hogy egy idegen férfira csak a kinézete miatt így gondoljak.
7/8 anonim válasza:
Erős, határozott, jó a humorérzéke,magas, nem mackós, nem gizda. Szeret nevetni
8/8 anonim válasza:
de a teste nekem undorító, ha a férfi csak szexelni akar, a szexet utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!