Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok olyat álmodni, hogy egy kívánatos pasinak orálisan kényeztetitek a nemiszervét és amikor felébredtek teljesen be vagytok nedvesedve?
Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 16:28
2/9 anonim válasza:
Nem. Szeretem orálisan kielégíteni a párom, mert engem is izgat, hogy ő élvezi. De nekem nem hiányzik magamtól az orál, miatta csinálom, nem magam miatt. Szóval önmagában nem igazán izgat.
3/9 anonim válasza:
Csak olyanokkal álmodom néha ilyet, akikhez a való életben nem is vonzódom. Persze álmomban izgató nagyon, úgyhogy ilyenkor nem igazán tudom hova tenni miért cseszik ki velem a tudatalattim. :D
4/9 anonim válasza:
Engem pont annyira izgat fel az orál akár oda, akár vissza, mint téged az, hogy valaki hátbaqúrjon egy szeneslapáttal
6/9 anonim válasza:
Én fiktív karakterekkel álmodok ilyet, multkor Bucky-t szoptam le.
7/9 anonim válasza:
Igen. Ahogy élőben is benedvesedem ha szopok.
9/9 anonim válasza:
Volt már rá példa, igen. Meg szoktam ébren is fantáziálni erről, ha tetszik nagyon egy pasi. Hihetetlen, vagy sem, a nőket épp úgy izgatja a szopás, mint a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!