Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a gond nálam? F26
Kissé nehéz lesz megfogalmazni de megpróbálom. Kezdem azzal, hogy sose szexeltem. Tudom 26 évesen már nem szokás szűznek lenni de ez van. A lényeg az hogy egy ideje már úgymond kezd kicsúszni a kezem közül az irányítás szexuális dolgok téren. Lehet belül akarná valami, hogy próbáljam ki viszont én meg nagyon ellene vagyok a dolognak. Konkrétan annyira hogy ha csak kiverem már utána szarul érzem és rendesen fogom a fejem és utalom magam amiért azt csináltam és közbe olyanra gondoltam. Van hogy annyira megutálom magam 1-1 ilyen után hogy párszor már a fejemet ütöm bele a párnába. Ha meg mondjuk utcán megyek és látok egy aranyos lányt vagy egy olyan nőt akin olyan ruha van amivel van némi dekoltázsa akkor egyszerűen hasonló jön rám mint otthon és azonnal próbálok ellenállni a gondolatnak vagy azt próbálom elfelejteni.
Tudom hogy kész káosz vagyok.
#4 Nekem barátnővel volt az első élmény és jól lebőgtem.. Szerinted az nem baszta el a szexualitàshoz való hozzààllasomat egész életre?
Ha prostival lett volna legalább nem kellett volna évekig hallgatni hogy miért bénàztam
Ennek semmi ertelme.
Miert erzed magad rosszul a pajzan gondolatoktol?
Felesleges volt ezek szerint pszichologushoz jarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!