Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha nem vonzódtok egy nőhöz külsőleg akkor nem is tudtok vele csókolózni, szexelni?
Van az az evés közben jön meg az étvágy mondás, abban van valami. Meg a nincs rossz nő, csak kevés pia.
De nincs általános szabály, van, aki teljesen partner függő, van aki nagyon körülmény függő, van akinél tökmindegy, csak lyuk legyen.
Csokolozni tudok szexelni nem. Ha nem kivanom nem all fel. Ennyi.
34 evese vagyok. 18 evesen ez nem volt gond. :-))
Ha nem vonzódsz valakihez, nem tetszik akkor nem fog felállni. Egy minimális vonzalom kell (legalább testileg) hogy üzemeljen a berendezés.
A csók teljesen más téma, oda már "kémia" is kell, de nem kell minden dugásnál csókolózni (ha majd elmúlsz 20 akkor rájössz).
Volt egy lány, aki egyáltalán nem jött be. Próbálkozott (nem csak nálam), de szegény nem talált magának dugópajtit. Egy céges rendezvényen kicsit iszogattunk, és addig ment a szócsata, hogy magam sem tudom mi vitt rá, azt mondtam neki, hogy ha eléri nálam, hogy felálljon rá, de ne csak úgy félárbócon, akkor megdugom.
Elérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!