Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan/milyen technikával szoktátok szájjal kényeztetni a párotok?
Figyelt kérdés
Illetve hogyan szereti a legjobban?
Előre is köszi a válaszokat :)
2023. máj. 6. 19:06
1/11 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van egy jól bevált technikája
2/11 anonim válasza:
Ezt nem tudom elmagyarázni. Figyelek rá, érzéssel csinálom, nincs kifejezett menete.
3/11 anonim válasza:
Figyelek a párom testbeszédére, és olyan technikával csinálom hogy neki jó legyen. Játszok a makkján nyelvemmel, ajkaimmal, újjammal, mélyen beveszem, közben a golyóit, gátat simizem. Tempó változatos, én szeretem durván és gyorsan szopni, nem mindig élvezésig szopom mert általában utánna van aktus is. De ha élvezésig szopom akkor az elélvezés pillanatában vadul mélytorkozom és a torkomra élvezz. (Kivéve ha máshova akar élvezni, mindig rábízom a döntést)
4/11 anonim válasza:
Változatosan, közben fogom a golyóit vagy ujjazom.
5/11 anonim válasza:
A nők nem is tudnak jól szopni. De maradjatok csak a jól bevált technikátoknál😂😂😂😂😂
7/11 anonim válasza:
Hogy nem e? Egyszer úgy leszopott egy 18 éves! (azt hinnéd hogy még tapasztalatlan) lány, hogy azt hittem ott esek össze..
8/11 anonim válasza:
Én elvileg istenien csinálom, eddig mindenki oda volt a szo….somért. 🤪 L28
9/11 anonim válasza:
A kéz-száj szinkron mozgására figyelj, ne fogazz és kapd el a pasi tempóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!