Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan 40+os férfiak, akik bármit megadnának azért, hogy egy tinilánnyal lehessenek? Fordítva van olyan tinilány itt, aki vágyakozik egy idősebb férfira?
Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 10:17
1/25 anonim válasza:
Nem, mert amúgy is buknak rám a fiatal csajok.
3/25 anonim válasza:
Persze. Egy formás és tüzes tinilánynak nehezen tudnék ellenállni.
4/25 anonim válasza:
persze igen. hogyne. nagy vágyam....
5/25 anonim válasza:
Nem vagyok 40+ csak 30+, és szúrok is egy 19 éves csajt.
7/25 anonim válasza:
Ilyen lány vagyok, és sok idősebb pasinak (is) bejövök, mindig van miből válogatni.
8/25 anonim válasza:
pénzt nem, de odafigyelést, érdeklődést, időt, tanítani, stb. mindent.
45/F
9/25 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok, a párom 34. 2 éve vagyunk együtt. Egyrészt nekem mindig is az idősebb pasik jöttek be, számomra ők az izgatóbbak. Páromnak pedig a fiatalabbak jöttek be mindig. Szóval nálunk ez így pont összejött 🥰
10/25 anonim válasza:
Egyszer kipróbálnám már csak amiatt is mert általában megnézneknaz utcán, és kíváncsi vagyok tényleg igaz e, hogy a tapasztalt pasik jobbak az ágyban. (ha jó akkor többször is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!