Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fizetős dominának én mondom meg mit tegyen?Vagy hogy megy?
Fizetős domina is domina. Nem mondasz te neki semmit, csak megalázkodsz.
Max megbeszéltek egy leállító jelszót…
Nem egészen értem a kérdést.
Én domináns vagyok, de ismerek több fiatal (30 alatti) dominát. Van aki pénzért is csinált dolgokat, de megfelelő partnerrel ingyen szeretik, élvezetből csinálni a dolgokat.
Azt meg nem értem, hogy miért neked kellene megmondani egy dominának, hogy mit tegyen.
F
A #4-esnél a pont, csak a szürke 50 bohózatot olvasók hiszik azt hogy a domináns fél bármit megtehet.
Fizetős dominánál "árlista" van amiből választhatsz, egy csomó minden extra árral (ahogy a szimpla k.rvánál is), s megkérdezi a kuncsaftot neki mi fér bele mi nem. A profi domina először alaposan megkérdez (pl. maradhat-e nyom, mi az amit ki akar próbálni az ügyfél), felméri a másik felet hogy kb. mit kell csinálni ahhoz hogy a végén elégedett mosollyal távozzon (és legközelebb is visszamenjen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!