Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy fizetős dominának én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fizetős dominának én mondom meg mit tegyen?Vagy hogy megy?

Figyelt kérdés
Illetve szerintetek nem fizetős mennyire reális? Ha fiatalt akar az ember.
2023. máj. 4. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Fizetős domina is domina. Nem mondasz te neki semmit, csak megalázkodsz.

Max megbeszéltek egy leállító jelszót…

2023. máj. 4. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az mondja meg hogy mennyi lóvé van nálad.
2023. máj. 4. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem egészen értem a kérdést.

Én domináns vagyok, de ismerek több fiatal (30 alatti) dominát. Van aki pénzért is csinált dolgokat, de megfelelő partnerrel ingyen szeretik, élvezetből csinálni a dolgokat.

Azt meg nem értem, hogy miért neked kellene megmondani egy dominának, hogy mit tegyen.

F

2023. máj. 4. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fizetősnél és nem fizetősnél is mindent meg kell beszélni. A BDSM végülis az örömszerzésről szól. N
2023. máj. 4. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A #4-esnél a pont, csak a szürke 50 bohózatot olvasók hiszik azt hogy a domináns fél bármit megtehet.

Fizetős dominánál "árlista" van amiből választhatsz, egy csomó minden extra árral (ahogy a szimpla k.rvánál is), s megkérdezi a kuncsaftot neki mi fér bele mi nem. A profi domina először alaposan megkérdez (pl. maradhat-e nyom, mi az amit ki akar próbálni az ügyfél), felméri a másik felet hogy kb. mit kell csinálni ahhoz hogy a végén elégedett mosollyal távozzon (és legközelebb is visszamenjen).

2023. máj. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!