Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szexshopban érdemes valami használható potencianövelőt keresni?
Figyelt kérdés
Mit, és hol érdemes keresni? Nem vagyok impotens, csak szeretnék két aktust teljesíteni, és a második menet ritkán szokott összejönni.
Akár privátban is írhattok tippet.
2023. máj. 3. 18:54
11/16 anonim válasza:
#10 S látod a #9s pont mást ír.
Nekem magas vérnyomásom van szedek vérnyomás csökkentőt.
De kéne ami tovább merev és sokáig bírom. De ami ezt tudja az mind felemelte a vérnyomásom
12/16 anonim válasza:
#11: Én is szedek vérnyomáscsökkentőt. Az orvosok pont attól félnek, hogy túlságosan lemegy a vérnyomásod. Persze, mint minden gyógyszernél, előfordul, hogy pont az ellenkező hatást éri el valakinél. Ezért kell figyelni. Nekem soha semmi bajom nem volt ezektől, viszont hozták amit kellett. 9-es
13/16 anonim válasza:
#12 ott a kulcsszó a mondatodban - az orvosok! Azaz ha van kardiológiai probléma akkor konzultálni kell előtte az orvossal!!!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. máj. 4. 03:57
15/16 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondta és itt is azt olvastam hogy feltolja
16/16 anonim válasza:
Én magas vérnyomásos vagyok.
Nekem a sildenafil kb 10-éve mindíg lenyomja, vagyis aktus után lemegy simán 130 körülre. Szedek én is tablettát vérnyomásra, de mára odáig jutottam, hogy 1/4 sildenafil tabitminden reggel lenyelek. Ilyenkor nem a cerka miatt, hanem a vérnyomásra. Reggel-este mérem mindíg és tutti lesz tőle.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!