Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok az legális ha egyszerre 2 csajjal nyomod a Sexet?
Nagy vagy 11-es :D Mennyit hallottam ezeket én is. Aztán csak elgondolkodtam azon, hogy az életemben nem voltam még házas és 38 vagyok. Gyakorlatilag sosem sikerült a pap bácsi elképzelése szerint szexelnem egyszer sem. Legálisan. Jön majd a kapuzárási pánik hamarosan, és bepótoltam mindent ami kimaradt. Főleg a kisebbségi csajok vonzanak, és nem vitt el a rendőrség akkor sem amikor 2 nővel voltam egyszerre.
A felvetés viszont jó. Milyen szabályok szerint gondolod, hogy legális e? Mert a btk nem bünteti, viszont gondolom itt vallási szabályokra gondoltál.
Nem.
Az menő. Aztán ahogy kezd benőni az ember feje lágya, már nem érzi menőnek és csak akkor csinálja ha igazán arra vágyik
Majdnem 1 évig éltem 2 csajjal .
Az első pár hónap izgis és nagyon-nagyon jó, ahogy múlik a varázs , minden szart duplán kapsz a nyakadba!
Soha többet még alkalmiba sem !
Max2fiú 1 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!