Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki már kipróbálta hármasban?
Nem helyettesítik a játékszerek a +játékost ha a többesre vágytok. Nagyon-nagyon más.
Tanács: előtte alaposan beszéljétek át a pároddal kit miért izgat, mit szeretnétek megélni és mit nem, mik a közös játékszabályok!
Egyszer két csajjal addig jutottam, hogy a kocsiban leszopnak, ha haza viszem őket, a vége az lett, hogy az egyik nem szopott, a másik meg kb 1-2 percig, a másiknak mondjuk bugyin, harisnyán keresztül fogdoshattam a punciját meg a mellét.
Ennél többet nem csináltak, ennyi volt a hármasom, persze azt megakarták nézni, mondták verjem ki magamnak, ők tartják a papírzsebkendőt, na ezt megtettem nekik.
Egy átlagos vagy jobb nő bármikor talál két ilyet, ha akar ...
2-es válasza tök jó. Meg kell beszélni egy jelszót arra az esetre ha valami nem tetszik a másiknak, mert kezdi nem jól érezni magát benne, úgy elkerülitek azt, hogy megbántsátok a másikat szex közben. Akkor feltétel nélkül megálltok és folytassátok másképp vagy ilyesmi. Illetve elő törhet a féltékenység is, azt is kezeli a dolog. Én pl a csókot, meg romantikát nem engedem. Az csak velem lehet közben.
Bár én már rettenetesen utálom a dolgot. Hármassal kezdődött nálunk is, aztán meg eljutottam egy éven belül odáig, hogy vagy 4-6 faszival dugtam a nőmet. Vastag farkú is volt köztük. Szendvicsbe meg szájba. Na ott szakadt el a cérna nálam de pár nappal rá. A 4-5 féle lenyelt fehérje után,amit körbe is mutogatott.
De a gond inkább az, hogy a tiszteletemet vesztettem el egy ilyen után valahogy. Egyre nagyobb szemét lett a csajom ami verekedésbe is torkollott, mert lenéztek miatta.
Gondoljátok át azért. Nem is tudom mit akartam, sok orgazmust adni a csajomnak sikerült is 10-nél többet is.... De milyen áron. Hű de nagy hős lettem.
Még ha a puncijába szeretné jobban a nagyobbat, az ok., de hogy szopni, akkor ott vagy a farkaddal vagy a nővel nagy gond van ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!