Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, pasitoknak már előjáték közben feláll vagy izgatni kell miután lekerül a nadrág?
Jelenlegi párom eléggé potens ezen a téren, betonkeményre feláll neki boxerben, ahogy vetkőzik nagyon látványos a dudor. Ez persze engem is eléggé beindít :).
Előző pasimnál ez nem volt annyira gyakori, csak ha nagyon fel volt izgulva.
Mivel nem sok pasival volt dolgom kíváncsi vagyok hogy ez mennyire gyakori.
Első pasimnak kb mindig állt a közelemben.
Jelenlegit többnyire izgatni kell hozzá. De legalább nyalás közben is kemény marad úgyhogy akármikor kezdődhet a buli :D
Sok féle módon működik a férfiaknál.
Így is úgy is.
De ez semmit sem jelent.
Bár csajokat kérdezted, gondoltam hozzászólok férfiként, hátha talákozik valaki ilyen típussal és nem retten el egyből.
Én új kapcsolat elején eléggé feszült típus vagyok, kell egy kis idő, hogy beinduljak testileg is, sőt volt olyan barátnőm, akivel konkrétan az első próbálkozás össze sem jött. Viszont 2-3 együttlét után már nem szokott ilyen "gond" lenni és onnantól kb egy forróbb csóktól is kemény vagyok. Szóval lányok ne gondoljátok egyből, hogy impotens valaki azért, mert mondjuk elsőre nem egy betonoszlopot kaptok azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!