Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkorát fog vajon élvezni a barátom két hét után?
Figyelt kérdés
A barátommal ideiglenesen távkapcsolatban vagyunk (külföldre ment tanulni egy ösztöndíjjal), és mielőtt hazajön, kitalálta hogy két hétig nem önkielégít, hogy minél nagyobbat élvezzen, mikor itthon lesz, és először csináljuk. Azt is mondta, hogy azt élvezné a legjobban, ha a végén a számba mehetne el.
Szerintetek mire számítsak, mennyi sperma jön, ha tényleg két hét után először fog elélvezni? Nincs bajom a szájba élvezéssel, de ha tényleg lehet ilyenkor extrán sok, akkor azért átgondolom a dolgot... :D
2023. máj. 1. 21:38
21/40 anonim válasza:
#20 Hogy lenne kamu? Ha vágva lenne az eléggé feltűnő lenne..
22/40 anonim válasza:
Szerintem elég lehet 1 hét is, nekem utána már nincs nagy különbség. Legfeljebb abban, hogy mennyire van kiéhezve :) Nekem ilyenkor nagyon sűrű lesz a spermám. A szájba élvezést én is nagyon kedvelem. Szerintem biztosan értékelné ő is, ha tényleg így élvezhetne el, és lenyelnéd. Ha ennyi időt kihagy, akkor tervezhetnétek eleve úgy, hogy kétszer is el fog élvezni. Az első lehet akár már az előjáték alatt is. Vagy pedig utána egy második menetet is tartotok. Nekem egyébként ilyenkor az első élvezésnél igazán sűrű a spermám, a másodiknál már kb olyan, mint máskor. Szóval az elsőt nyeld le majd mindenképp.
23/40 anonim válasza:
ha kibírja 2 hétig szerintem talán ahogy beteszi tol vagy 3at és már durran is, vagy mg hamarabb
24/40 anonim válasza:
Baromsàg,de jó szenvedést neki.
25/40 anonim válasza:
A 10-es jól írja, pár nap és pár hét között nincsen igazán különbség mennyiségben, 2-3 , vagy 3-4 nap alatt teljesen "megtelik". Viszont nálam abban van különbség, hogy 2 hét után sokkal messzebbre és erősebben spriccelek, úgyhogy én meg azt tanácsolom, hogy csukd be a szemed :D
26/40 anonim válasza:
leszoktad mérni, mint a gerejhjításnál az olimpián vagy mi? :D
28/40 anonim válasza:
Mikor lesz a nagy esemény? Beírhatnád utána, hogy milyen volt, mekkora adagot kaptál a szádba. :D
29/40 A kérdező kommentje:
Ma este megyek elé a reptérre, úgyhogy nemsokára kiderül... :)
2023. máj. 5. 16:18
30/40 anonim válasza:
Na aztán a beszámoló ne maradjon el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!