Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem már nem szereti ha beleélvezek a szájába. Mit tegyek, hogy ismét mege gedje?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 14:06
11/13 anonim válasza:
Nekem soha nem élvezett a számba mégis együtt vagyunk. Sőt szopás van, szex is van, minden más ami nem szájba èlvezes.
12/13 anonim válasza:
#5 azért szerintem nem kell ennyire sarkosan fogalmazni. Ennyi erővel mostantól éljen csirkemellen meg répán egész életében. Abba se hal bele mégse lesz tőle élvezetes az élete 🤷
Személy szerint én is bajban lennék ha a párom felhagyna pl a nyalással amit eddig megadott és nagyon szeretek. Tudnék élni nélküle valóban de hiányérzetem lenne. Akinek fontos az életében a szex nem csak muszájból űzi annak nagyon nem mindegy mi van a repertoárban.
Kedves kérdező!
Valóban jó lenne tudni ő mivel indokolja ezt.
Próbáld esetleg meglepni valamivel hátha akkor fellelkesül és több kedve lesz utána.
De amúgy azt is simán el tudom képzelni hogy egyszerűen csak rákérdezel, hogy mivel nagyon vágysz rá, mi kéne ahhoz hogy csinálja.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!