Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogyan tudok olyan pasit találni, akivel egyeznek a szexuális szokásaink? A mai világban szinte minden 2. kérdés a szex felé irányul, netes ismerkedésnél. Hogy tudok olyat találni, akinek olyan a beállítottsága mint az enyém?
Figyelt kérdés
Nem,nem vagyok frigid,és élvezem a szexet, meg a testiséget, de úgy veszem észre,hogy a mai pasik nagy részének ha már mondjuk egy hétig nem adod meg amit kíván, akkor vagy félrelép,vagy ott hagy. Nekem olyan férfi kellene, aki tudja azt tolerálni,hogy nem akarok mondjuk 2-3 naponta szexet, csak valamikor amikor épp kívánom. Tehát magyarul,hasonló a libidónk. Voltam már olyan kapcsolatban,amikor én akartam,az aktuális pasim nem,vagy mivel én voltam az első, így félt. Hol lehet olyasvalakit találni, akinek mondjuk fontosabb egy közösen eltöltött nap,mint este egy lepedőakrobatika?2023. máj. 1. 14:04
11/12 anonim válasza:
Nekem jelenleg olyan csajom van, aki naponta 3-szor csinálná, de semmi más nem érdekli, nem csinál itthon semmit, már lecserélném szivem szerint. Kérdező, összejövünk? ;)
12/12 anonim válasza:
Én megszoktam , hogy ritkán kapok.A kapcsolatunk mégis harmónikusnak mondható.Fiatal koromban kiéltem magam rendesen.
De azért heti egy alkalom elég lenne már , ha az tartalmas szex.
Ritka ha egy párnak ugyan az a bioritmusa ! Nekem eddig nem volt szerebcsém. A mostani páromnak kb évente egy alkalom is elég lenne.
Nekem azért heti egy lenne a megfelelő. Az űr kitöltésére ezért jelenleg partnert keresek!😃
48f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!