Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozol egy nővel, akkor mit szabad megnézni rajta? Tehát feltűnik neki az, ha esetleg jól megbámulom magamnak?
Mit lehet megtenni egy nőnél, ha az utcán ismered meg?
Mit szabad és mit nem?
Én egyszer egy nőt jó alaposan végignéztem, tetszett a melle a feje a stílusa és amikor ránézek Uhhh... Dobogtatja a szívet rendesen.. :)
Ha esetleg jobban megnézed a kelleténél, akkor számára mennyire ciki?
Vagy pozitívumként veheti?
Mennyire ciki?
Köszönöm Válaszotokat.
Van az a férfi, és van az a tekintet, amitől úgy érzem magam (és szerintem sok nő nevében beszélek), mintha meztelen lennék, és már a szemével a puncimban matatna…
De aki nem ez a típusú férfi, attól nem szeretem, ha nyíltan mustrál. Lehet ezt diszkréten is csinálni.
Ha szép nőről van szó aki nagyon bejön végig szoktam nézni olyan "hű, de jó vagy" nézéssel ráadásul úgy, hogy lássa is. Tetőtől talpig megnézem. De ez egy rövidke mustra aztán felemelem a tekintetem és a szemébe nézek egy enyhe mosollyal. Általában elmosolyodnak, nem szoktak reklamálni. Mármint nem szóban értem hanem általában nem veszek olyat észre rajtuk, hogy kellemetlenül érezné magát. Biztosan volt akinek ez nem tetszett de nem ez a jellemző. És mivel nem percekig bámultam így nem érzem magam rosszul ha esetleg valakinek nem tetszett. Ennyit emberek közt el kell tudni viselni, hogy valaki megnéz.
És ahogy a 2es írta, van akitől bóknak veszik és van akitől zaklatásnak.
Melyik csaj rendben van a testével és nem femcel/asszex/leszbi/valláskárosult, az nem veszi zokon ha nézegeted.
Egyszer konditeremben mikor egy ismeretlen csajjal elegyedtem szóba, pár mondatváltás után elnézést kértem, amiért feltűnően bámultam a fenekét.
Dzsenifer reakciója itt sokakat meglepne, talán el se hinnétek.
Nagyon jófej, cuki csaj. Sajnos eltűnt abból a teremből. Ezek szerint sikerült neki a munkahelyváltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!