Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt itt már olyan, hogy egy ellenkező neművel sikerült beszélgetnetek egy témával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Hosszabb-, vagy rövidebb ideig tartott a beszélgetés? (F)2023. máj. 1. 06:19
1/10 anonim válasza:
Persze. Van amiból jó barátság alakult ki, vagy akivel némi extra is. N
2/10 anonim válasza:
Nem nagyon értem kérdést.
Az életben rengetegszer beszélgetünk ellenkező neművel.
Nekem sok férfi barátom van, akikkel rendszeresen beszélgetünk szexről is, és szerintem nagyon hasznos dolog őszintén elmondani tapasztalatokat, véleményt, mert másképp látunk sok dolgot mi nők és másként a férfiak.
3/10 anonim válasza:
MI van? Mégis hány ember lehet a földön aki nem beszél ellenkező neműekkel? Mondjuk aki hajótörött egy lakatlan szigeten.
4/10 anonim válasza:
Ha úgy gondolod hogy itt az oldalon, akkor max 1-2 napig pár semmitmondó üzenetet váltottam egy-két emberrel. Nézd meg az itt levő kérdések nagy részét és rájössz, hogy nem atomfizikusok járnak ide eszmecserére, csak kanos tizenévesek. Tegnap pl. rám írt egy kisfiú, hogy milyen büdös ronda szembefosott dagadt malac lehetek, mert azt válaszoltam a kérdésére, hogy nem minden nő szereti ha fojtogatják. Írtam neki, hogy esetleg kandisznó mert férfi vagyok, de nem jutott el a tudatáig, azt bizonygatta, hogy tőle nem fogok odafigyelést kapni, esetleg csak belefosna a velem szemben levő ventillátorba. Szóval ne várj itt nagy irodalmi beszélgetéseket.
5/10 anonim válasza:
Persze. Több nővel is dumáltam már innen. Mindenféle témában. Legtöbbször kifullad a beszélgetés.
6/10 anonim válasza:
Téved aki azt gondolja, hogy ide csak hülyék és recskázó tinik járnak. Én már beszélgettem itt több pasival, szexeltem is többel, sőt életem legjobb szexpartnere is innen volt. Sajnos nem tartott sokáig.
22L
7/10 anonim válasza:
Kb 10 éve járok ide időt múlatni időközönként. És vannak itt nagyon jó fej emberek, sok normálissal beszélgettem, amíg tartott a közös téma. Lett innen egy nagyon jó, 9 éve tartó barátság, és 2 szexkapcsolat.
N
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor még van remény:).
2023. máj. 1. 08:30
9/10 anonim válasza:
Igen, már több emberrel is beszéltem..
10/10 anonim válasza:
Nagy tévedésben van az aki azt mondja, hogy itt csak primitívek vannak. Vagy nem volt szerencséje, vagy rosszul indított beszélgetést. Több értelmes, intelligens férfival is beszélgettem már. Voltak fél évtől több évig tartó levelezéseim. Volt ami tisztán szexuális tartalmú, volt ami teljesen szexmentes általános beszélgetés, és van ami már inkább haveri hangulatú, de izgalmasabb témára alapozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!