Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek teher a szüzesség,mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek teher a szüzesség,mit tesz ellene?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem tesz aktívan, akkor miért nem?

Milyen csajjal vagy pasival képzelitek az elsőt és miért?

2023. ápr. 29. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Amennyiben csaj, akkor alám fekszik. Vót-nincs szűzhártya!
2023. ápr. 29. 18:10
 2/9 A kérdező kommentje:

🙆

köszönjük ezt az igen-kifinomult szakvéleményt

2023. ápr. 29. 18:12
 3/9 anonim válasza:
74%

Én már feladtam, senki nem fog rám hónapokat várni, úgyhogy a legelső sráccal, akivel komolyra fordulnak a dolgok, a legelső hetekben elveszítem a szüzességem. Felesleges tovább várni, úgyse érték.

Privátokat nem kérek, azonnal megy majd a tiltás🙂

2023. ápr. 29. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem tehernek mondanám, de már elveszteném azért, mert én akarom. Olyan pasival képzelem el, akit azért valamennyire ismerek (nem feltétlen kell, hogy nagy szerelem és párkapcsolat legyen, mert akkor lehet 30 éves koromig szűz maradok, már meguntam a várakozást), tudom róla, hogy normális, megbízható és külsőre is bejön.

Egyelőre nem tettem még ellene, mármint nem kezdtem el direkt ismerkedni, de most nemsokára majd új helyre költözöm, új társaságokba fogok bekerülni, ha eltelik x idő és ott sem lesz senki, akivel megismerkednék vagy meglenne a kölcsönös szimpátia, akkor szerintem lépek majd valamit és felmegyek egy társkeresőre.

2023. ápr. 29. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Én még elvileg ráérek, de már nagyon szeretném elveszteni. A lényeg, hogy a fiút/férfit tudjam tisztelni, akivel elvesztem, ez nekem mindennél fontosabb, mert anélkül szinte fel se izgulok. Szóvl egyelőre várok, aztán majd az élet hozza a dolgokat.
2023. ápr. 29. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én annak idején szórakozóhelyen ismerkedtem hasonló céllal,mert 18 évesen cikinek tartottam, hogy szűz vagyok, másrészt nagyon kíváncsi is voltam már. Nagyjából az első pasi, akinél az esti buli tánccal, csókkal telt majd lett is néhány randi a "majd hívlak"-ból, 2 hét ismerkedés után meg is kaphatott. Teljesen jó élmény volt, és bár 3 hónap után dobott, akkor jó ötletnek tűnt, elégedett voltam hogy így alakult.

Most lassan 20 év távlatából visszanézve, már nem teljesen ez a véleményem... Igazából semmiről sem maradtam volna le, ha várok még 2 évet - akkor lett először komoly kapcsolatom.

36N

2023. ápr. 29. 22:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Oké , azt viszont nem tudjuk lett-e volna komoly kapcsolatod, ha ott akkor 18 évesen nem mész a sráccal.
2023. ápr. 29. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Miért ne lett volna? Semmiféle összefüggés nincs a kettő között. Előtte se voltam gátlásosabb ismerkedés terén.
2023. ápr. 29. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:

27 leszek és nehéz tenni ellene. Fent vagyok társkeresőn, de nem túl meggyőző a helyzet. :/ Introvertalt vagyok, sosem volt nagyon társaságom vagy társasági hobbijaim. Most a magam örömére elkezdtem salsára járni. :) Nem remélem, hogy lesz ott valaki, de 2 barátnőmnek is bejött, az egyik 3 hónap alatt talált abban a közösségben valakit, a másik 2 év után, utóbbi hozzá is ment azóta.

De egyelőre azt látom, a többségnek van párja és tényleg csak táncolni akarnak, ami teljesen rendben van!

2023. máj. 1. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!