Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha már fiatalon nagy az lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már fiatalon nagy az lehet ijesztő a lányoknak?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok, és az intim méretem kifejezetten nagy, még nem volt kapcsolatom, de interneten kaptam már véleményt ami miatt félek h élőben ijesztő lenne... Másik kérdés, a nagy"makk" vonzo a lányok számára?

#méret #első #makk #kapcsolatm
2023. ápr. 26. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

21cm-hez ha társul még legalább 17-18 cm kerület, vonzó lesz majd minden nőnek, de kevés lesz aki nem fogja mondani, hogy ez nem fér be neki.

Befog, de mondani fogja, hidd el.

2023. ápr. 27. 04:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem lesz ijesztő, ne aggódj! A nagy makk is kimondottan izgató tud lenni.

A testalkatod pedig teljesen független ettől, hogy tetszeni fog-e a lányoknak.

2023. ápr. 27. 06:54
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem egy szűz kislányba akarod betolni, akkor nem lesz ott semmilyen ijedezés.
2023. ápr. 27. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Te most dicsekszel vagy panaszkodsz?
2023. ápr. 27. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell félni!A nőknek az számít,hogy minél vastagabb makkod van!Azzal aztán már szét szakithatod a puncijukat!Sikongani fognak,amikor lassan elvezetesen betolod nekik!De a lényeg,hogy ne sajnáld tőlük a spermat!
2023. máj. 31. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!