Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lidocain spray használata férfi orgazmus késleltetéséhez? Volt aki már próbálta?
Urban legend, vagy tényleg lehetséges? Munkahelyen idősebb férfi kollégák hencegtek egymás között mikor beléptem, h anno lidocain spray-vel fújták be a makkukat, h tovább bírják a szexet.
24/F
Na és mi van ha elmész 2 perc alatt ? Egy kedves jólelkű lányt pont nem érdekel, hiszen ha ilyenkor kiszállsz belőle, tovább símogatod, elkezded nyalni, akkor ő is elélvez. 10-15 perc múlva meg ő kezdjen el szopni, és folytathatjátok tovább, neeem ?
Vagyis tökmindegy ki mikor élvez el. A baj akkor van, ha a srác lefordul 3 perc után a lányról és ott hagyja egy sörért, vagy a TV tavirányítóért.
Eddig lidocain kenőcsöt használtam erre a célra, az is jó de macerásabb a felszívódás miatt, most lidocain spray-re váltottam, ez a tuti!
Én lemosom 10 perc után, a partner így semmit nem észlel belőle, a sex ugyan olyan jó, csak sokkal tovább bírom. Spray nélkül 2-3 perc óvatos tempóba, spray-el lehet veretni rendesen és 10-15 perc is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!