Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol talàlnék többi lent...?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talàlnék többi lent...?

Figyelt kérdés

18 éves szűz sràc vagyok...

Valaki tudna ajànlani egy olyan tàrskereső oldalt ahol tudnék talàlni olyan nőt aki szeret tanitgatni fiatal fiúkat?

2023. ápr. 26. 03:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Van is meg nincs is ilyen oldal. Olyan oldal ahol hemzsegnek a szánalomszexet nyújtó nők nincs. A normál partnerkeresőkön akad 1-2 nő aki kifejezetten fiatal fiúkat keres - csak éppen mindegyikre 500 fiatal pasi fog jutni.

Szóval barátom ne a csodát várd, hogy majd jön egy nő és jól felavat hanem tegyél érte hogy csajod legyen. Másképpen nem fog menni.

2023. ápr. 26. 04:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez elképesztő, hogy ezt ma már magyarázni kell.
2023. ápr. 26. 06:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ne úgy add el magad hogy sziasztok szűz vagyok tanítsatok. Ez csak szex, tudod az elméletet, csak el kell kezdeni. Senki sem szeretne aktus közben órát tartani és e céllal nem is ismerkedik senki. Ismerkedj akárhol, ahol neked tetszik és ha eljön az ideje, nekivágtok.
2023. ápr. 26. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!