Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szereted magad tárgyiasítani?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereted magad tárgyiasítani? Szeretd, ha tárgyiasítanak szex közben?

Figyelt kérdés

Dugható játékszerként tekinteni magadra? Izgalmas?

Fiúk: mit gondolnátok, ha a lány kijelentené: csak szexre kellesz! Csak a kemény farkad érdekel!

Melyik nem számára degradálóbb a tárgyiasítás? Inkább csak a személy számráa az? De mi van azokkal, akik erre izgulnak?...

2023. ápr. 25. 11:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem jön be a tárgyiasítás, ha egy csaj csak szexet akar, akkor is legyen sub és én használhassam őt, magát tárgyiasítsa és ne engem.
2023. ápr. 25. 11:18
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretem ezt.
2023. ápr. 25. 11:26
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

Engem izgat

Emlitettem páromnak is pl a kötözős "kihasználós" szexet de nem érti miért lenne az jó nekem a szavamnak meg nem hisz

30n

2023. ápr. 25. 11:29
 4/15 anonim ***** válasza:
19%

Jó, engem nem zavar ha használnak. Csak nyugodtan.

Egy pasi.

2023. ápr. 25. 11:29
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

#3as de irigylem a pasid. Én régóta keresek egy partnert akivel ilyen jellegű....

Egy 40f

2023. ápr. 25. 11:42
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem jönne be. 34/F
2023. ápr. 25. 12:46
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

Pasi vagyok, és ha az tárgyiasitásak számít hogy pénzért szexelnék nővel, akkor igen.

(Mármint én szolgáltatok, a nő fizet )

2023. ápr. 25. 12:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Fiúk: mit gondolnátok, ha a lány kijelentené: csak szexre kellesz! Csak a kemény farkad érdekel!"

tárgyiasításnak én azt nevezem, amikor figyelmen kívül hagyod a másik emberi mivoltát, emberi jogait, érzéseit, döntéseit.

abban, hogy valaki leginkább csak szexelni akar velem és csak a kemény farkam érdekli, önmagában szerintem semmi tárgyiasító nincs.

2023. ápr. 25. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
32%

az a baj, hogy a "tárgyiasítás" kifejezésből egy prűd divatszó lett.

ha egy énekesnek a szép hangja érdekel, és meghallgatsz tőle egy számot, az teljesen oké

ha egy tudósnak a tudományos eredményei érdekelnek, és megnézel tőle egy előadást, az szintén oké

de ha valakinek a teste érdekel, mondjuk befizetsz megnézni egy vetkőző táncoslányt, akkor fúúj, húsdarabbá degradáltad, te tárgyiasító állat

amilyen jelentést a "tárgyiasítás" szó kapott, az valójában nagyrészt a kereszténység testtel és szexszel kapcsolatos prüdériájának a tovább élése modern nyugati köntösben.

2023. ápr. 25. 14:47
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

Én sub vagyok és tekintettek már rám tárgyként. Egyébként egy megfelelő partnerrel ez izgalmas tud lenni, minden más esetben már erőszaknak számít, kivéve ha előre megvan beszélve és benne van mindkét fél.

Rám mondták már, hogy a 3 lyukam miatt vagyok értékes.

2023. ápr. 25. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!