Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted magad tárgyiasítani? Szeretd, ha tárgyiasítanak szex közben?
Dugható játékszerként tekinteni magadra? Izgalmas?
Fiúk: mit gondolnátok, ha a lány kijelentené: csak szexre kellesz! Csak a kemény farkad érdekel!
Melyik nem számára degradálóbb a tárgyiasítás? Inkább csak a személy számráa az? De mi van azokkal, akik erre izgulnak?...
Engem izgat
Emlitettem páromnak is pl a kötözős "kihasználós" szexet de nem érti miért lenne az jó nekem a szavamnak meg nem hisz
30n
Jó, engem nem zavar ha használnak. Csak nyugodtan.
Egy pasi.
#3as de irigylem a pasid. Én régóta keresek egy partnert akivel ilyen jellegű....
Egy 40f
Pasi vagyok, és ha az tárgyiasitásak számít hogy pénzért szexelnék nővel, akkor igen.
(Mármint én szolgáltatok, a nő fizet )
"Fiúk: mit gondolnátok, ha a lány kijelentené: csak szexre kellesz! Csak a kemény farkad érdekel!"
tárgyiasításnak én azt nevezem, amikor figyelmen kívül hagyod a másik emberi mivoltát, emberi jogait, érzéseit, döntéseit.
abban, hogy valaki leginkább csak szexelni akar velem és csak a kemény farkam érdekli, önmagában szerintem semmi tárgyiasító nincs.
az a baj, hogy a "tárgyiasítás" kifejezésből egy prűd divatszó lett.
ha egy énekesnek a szép hangja érdekel, és meghallgatsz tőle egy számot, az teljesen oké
ha egy tudósnak a tudományos eredményei érdekelnek, és megnézel tőle egy előadást, az szintén oké
de ha valakinek a teste érdekel, mondjuk befizetsz megnézni egy vetkőző táncoslányt, akkor fúúj, húsdarabbá degradáltad, te tárgyiasító állat
amilyen jelentést a "tárgyiasítás" szó kapott, az valójában nagyrészt a kereszténység testtel és szexszel kapcsolatos prüdériájának a tovább élése modern nyugati köntösben.
Én sub vagyok és tekintettek már rám tárgyként. Egyébként egy megfelelő partnerrel ez izgalmas tud lenni, minden más esetben már erőszaknak számít, kivéve ha előre megvan beszélve és benne van mindkét fél.
Rám mondták már, hogy a 3 lyukam miatt vagyok értékes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!