Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők mit gondoltok a "csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit gondoltok a "csak anál életstílus" (anal only lifestyleról)?

Figyelt kérdés

Egy ideje izgat a téma, még csak most találkoztam vele.

Férfiként 1 olyan partnerem volt aki szerintem vevő lett volna erre, bár szerintem nekem is hiányozna a punci megdugása.

2023. ápr. 25. 10:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

5 vagyok.

10 nek. Vannak jó érveid ezt elismerem.

De akárhány lánnyal análoztam mind igényelte a hosszu tágitgatást. Mind csak háturól tudta elképzelni...tehát nem láttam az arcukat.

2023. ápr. 25. 22:42
 12/20 anonim ***** válasza:
41%

Omg! Ezt a kérdést, meg a válaszokat! Mind csak hátulról, persze... Az az egy? Amúgy te vagy a férfi, csináld meg elölről is!

Senki nem volt még aki csak hátulról akarta volna. Szerintem marha izgató látni közben a puncit.

"szerintem"

Így feltenni egy kérdést... Legalább lenne élettapasztalatotok amit meg lehetne vitatni. Hiába jövök én azzal hogy előző csajom is mindenkinek azt reklámozta hogy csak análba csináljuk majd miután lerakta a tablettát vagy a mostani szeretőm is csak úgy akarja... én biztos nem fogom csak úgy. Ott fejezem be.

2023. ápr. 25. 23:57
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

"De akárhány lánnyal análoztam mind igényelte a hosszu tágitgatást. Mind csak háturól tudta elképzelni...tehát nem láttam az arcukat."

Vélhetőleg nem akarták, csak eltűrték. Úgy persze, hogy problémás, és feltételekhez kötött, mint póz és előkészítés.

2023. ápr. 26. 02:28
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Számomra ez azért eléggé fura, de kétségtelen, hogy hallottam én is már ilyet. Az még oké, hogy az anális szex bizonyos alkalmakkor szolgálhat a hüvelyi szex alternatívájaként. Például és elsősorban az, hogy amikor a lánynak éppen megvan, azokon a napokon direkt análisan csinálják. Esetleg ha nincs kéznél óvszer, de kívánják nagyon mindketten, akkor így oldják meg... De hogy mindig csak análisan, az nőként annyira nem kielégítő szerintem. Meg hát nem is túl praktikus, hiszen az análra felkészülni (beöntés, síkosítás, tágítás) általában hosszadalmasabb és macerásabb.
2023. ápr. 26. 18:56
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
Én ilyen nőt keresek
2023. máj. 18. 22:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Én pont nem rég találtam ilyen partnert, de én döntöm el mit szeretnék vele.
2023. máj. 18. 22:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Rádírt itt valaki, hogy ő ilyen?
2023. máj. 18. 23:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Máshol találtam.
2023. máj. 19. 07:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Szabad kérdezni, hogy hol?
2023. máj. 19. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Rámírhatna olyan lány, aki ilyen.
2023. dec. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!