Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik készítenek szex közben képeket vagy videókat magukról?
Figyelt kérdés
Milyen céllal?2023. ápr. 25. 08:10
11/17 anonim válasza:
Igen én szoktam. Szeretem visszanézni magam rajtuk. Néha van hogy azokra masztizom. 25N
12/17 anonim válasza:
Vannak! Nekem is van az összes eddigo csajsziról, akihez közöm volt szexuálisan.
De, nyilván nem adom ki ezeket!!!
Emlék, és nem kell poreszt keresnem!
13/17 anonim válasza:
Egyszer levideoztuk magunkat egy autos szex kozben, csak úgy kézben tartva. Ott helyben visszanéztuk és valahogy nem volt olyan "muvészi" mint ahogy gondoltuk, hogy lesz :D aztán ott helyben ki is toroltuk.
Azota eszembe se jut.
Természetesen képek azok jonnek mennek egymásrol. De az már más kategoria.
14/17 anonim válasza:
Mivel az asszony nem szeretné, csak magamat szoktam néha felvenni, ilyenkor mindig próbálok valami különlegeset, hogy érdemes legyen visszanéni.
15/17 anonim válasza:
Miért csinálsz bármiről is képet? Emlék.
16/17 anonim válasza:
mi is szoktunk, jó visszanézni! lehet rá, masztizni! 🙂🙂
17/17 anonim válasza:
Minden eddigi csajrol van kép video akcio közben. 33 f jo vissza nézni néha néha emlék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!