Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néger férfit, hol tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néger férfit, hol tudok találni a páromnak, egy jó szexhez? Szeretné kipróbálni négerrel, én meg támogatnám ebbe. Senki ne ítéljen el.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 21:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

15# Te vagy az Pákó? :D

Amúgy hol laktok? Nyilván BP-n egyszerűbb találni mint pl vidéken. Magyar foci csapatokat pl. sok ilyen külföldi játszik, sportolók szórakozóhelyre is járnak, nézzetek le valamelyik swinger klubba. Vagy menjetek el külföldre nyaralni, nem kell az USA-ig menni, Hollandia, Belgium, Anglia, sőt Franciaországban is könnyen találhatsz már khm..:D

2023. máj. 1. 11:55
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legrosszabb helyen tetted fel a kérdésed. Itt a szexuális kultúra alulról veri a mínuszt kb.

Vannak erre megfelelő oldalak, de ez nem az. Szextárskeresőn hamarabb találsz, vagy akár a fb-on is. Fotót meg eleve tudsz kérni és, akkor látjátok, hogy kamu vagy nem az illető.

De arra tényleg számíthattok, hogy nagyon sok a kamus pasi.

2023. máj. 1. 12:54
 23/24 anonim ***** válasza:
55%

Nyugatias, nyitott gondolkodás.

Szépen lassan elterjed Európában…

Amivel abszolút semmi baj.

Szerintem Pestre megérkezett az idő hogy egy kicsit felvilágosodjunk!

Megtudom érteni ha a párodat négerrel pasival elégíted ki…szerintem van ebben egy plusz…hogy ott a gyönyörű barátnőd, egy izmos négerrel…. Szerintem, teljesen rendben van…Ahogy az is ha Budapesten egy lány négerekkel ismerkedik…vagy testileg eggyé vállnak!

Kezdeni észre venni többször hogy magyar csaj egy néger pasival van….sőt ha az én barátnőm négerrel dugott….nem zavarna egy centet sem

júl. 27. 11:04
 24/24 anonim ***** válasza:
35%
Négerek nagyon szépek és gyönyörűek, nagyon izgalmas a sötét testük, és nagyon izgalmas a vasbeton a lábuk közt
aug. 4. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!