Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez egy komoly kérdés lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy komoly kérdés lesz a mérettel kapcsolatban (túl nagy) kérlek őszintén válaszo ljatok, akiknek tapasztalata van?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy valóban mekkorára tágul egy nő izgalmi állapotban?

Én nem tudom mert szűz vagyok (igen már felnőtt vagyok). Nem a péniszem mérete miatt nem merek ismerkedni hanem más miatt.

A péniszem sajnos vagy nem sajnos 20 centi hosszúságú és 5-5,5 centi vastag átmérős. Ha most mondjuk lefekszem egy fiatal lánnyal akkor neki kellemetlen lesz? Vagy be tudja majd fogadni ha kitágul?

És ez nem kamu kérdés, elég ciki hogy szűz vagyok tudom, de ez van.

2023. ápr. 24. 19:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Kezdj olyan nőkkel akik mar szültek. Megtanítanak használni a kis pöcörőt
2023. ápr. 24. 19:20
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

A hossz szinte mindegy. Igazából 14-15cm felett már nem számít, hogy milyen hosszú, hiszen a 14cm nég olyan, amit úgymond könnyen tövig be lehet rakni, efelett viszont már vannak olyan nők, akiknek fáj, ha mondjuk mind a 16cm-t be akarod tuszkolni. Tehát a hossz az nem releváns.

A vastagság már jobban számít, hiszen egy 20 centi hosszú, de 2cm átmérőjű farok szinte semmilyen élvezeti értékkel nem bír. Saját tapasztalatomból a vastagság lehet probléma. Nekem vastagabb a tiednél és volt több olyan nő, akivel problémás volt a szex a kellő előjáték ellenére is, hiszen ha nincsenek hozzászokva vagy alapból szűkebbek, akkor nehezebben tudnak rátágulni a dologra.

A te vastagságod még szinte pont jó lehet, azt még van, aki popsiba is engedik. Én a méretem miatt valószínűleg sosem fogom tudni kipróbálni az anált :D

2023. ápr. 24. 19:24
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Ha megfelelő az előjáték és nem ész nélkül tolod akkor nem fog fájni. Ha ez nincs meg akkor egy sima átlagméret is tud kellemetlen lenni.
2023. ápr. 24. 19:24
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Kamu kérdés
2023. ápr. 24. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

Kb. 20 éves kor fölött már rugalmas a szűzhártya, valószínű nem lesz fájdalmas.

Tininek nagyon fájhat, igen.

5,5 cm? Az egy kólásüveg...

2023. ápr. 24. 20:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Mekkora neked 2#?
2023. ápr. 24. 21:29
 7/15 A kérdező kommentje:
5# átmérő...
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló, de kicsit rövidebb. Akinek tetszettem vele nem volt gond. Mással meg nem próbáltam.
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen méreteim vannak, nem volt ebből problémám sosem
2023. ápr. 24. 21:49
 10/15 anonim ***** válasza:

nekem csak 19cm de nem volt gáz.

Popóba fájt neki de utána élvezte.

Sajnos a mélytorkot kevesen tudják.

2023. ápr. 24. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!