Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Rokon-rokonnal való szexuális történetek megmozgatnak titeket? Fantázia téren.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 17:38
1/5 anonim válasza:
Jah, főleg a gyomrom, és a tartalmát!
2/5 anonim válasza:
Nekem most legutóbb egy unokatestvérrel volt forró hangulat, akivel nem nagyon ismerjük egymást és kb 6 évente találkozunk egyszer 😁😅
Hát mit mondjak... Este vele fantáziáltam mikor ott aludtunk náluk, reggel nagyon nedves volt a bugyim...
3/5 anonim válasza:
Igen, engem izgat az ilyesmi. De talán azért, mert senki olyan rokonom nincs, aki potenciális partner lehetne, így nem tudom teljes mértékben beleképzelni magam.
4/5 anonim válasza:
Nem- Zaklatott rokon mikor gyerek voltam, így a gondolattól is felfordul a gyomrom.
5/5 anonim válasza:
Nagyon régen amikor 17 éves voltam, nálunk nyaralt a 16 éves unokatesóm.
Megengedte, hogy kinyaljam.
Az volt az első szexel kapcsolatos élményem, ami kicsit rosszul sült el, mert nyalás közben egy hatalmasat fingott.
A végén csak annyit mondott, hogy "bocsi, hogy egy kicsit elengedtem magam."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!