Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek gáz egy ilyen fétish?
Nagyjából az tetszik hogy a nő a lábaim közt térdel, vagy rajtam ül.
És a kezével simogatja a combom és a farkamat. És ilyesmi pózban csinál hendjobot. Orált nem igénylek hozzá, persze ha a tetszik azt is csinálhatja.
#12 barátom segíteni akarok nem kötözködni. Nem ide kell írogatnod arról, hogy mit adnál cserébe, hanem a relét átállítani fejben a megfelelő sorrendre. Azaz - amint már leírtam - először meghódítod a Nőt, s utána elővezeted a vágyaid. Nem annyira ördögtől valóak (nem is fétis, csak egy szimpla póz), hogy ha már kötődik hozzád, vonzónak tart ÉS te is megteszel mindent a párod öröméért akkor ne tenné meg a nők 99%-a.
Úgy viszont 0% teszi meg ha valaki csak "elvár" gondolkodásmóddal indul neki és egyből a saját vágyaival támadja le a másikat.
Gondolkozz azon amit írtam fent és sok sikert! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!