Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kúrafi fiúk? Miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Akik sok lányt lefektettek, majd eldobták, miért csinálják ezt? Mi a jó ebben nekik? És miért nem gondolnak bele a másik fél helyébe is (ha velük csinálnák)?2023. ápr. 21. 18:15
11/11 anonim válasza:
Én sok lányt megdugtam és eldobtam és leginkább a hódítás, vadászat és az új punci varázsa a legjobb benne. Még elég fiatal vagyok ahhoz 26 évesen, hogy hosszabb távon elköteleződjek egy csajjal, inkább kísérletezgetni, tapasztalódni szeretek. De azzal sincs bajom, aki mondjuk összejön gimiben valakivel és vele van hosszú évekig, esetleg összeházasodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!