Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lélektani okai vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lélektani okai vannak a cuckold kialakulásának egy embernél, hogy valakinek az tetszik?

Figyelt kérdés

Hogy lesz valaki cuckold párti?

Esetleg sokk, vagy trauma hatására?

2023. ápr. 21. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyilván van mindig ellenpélda, de én a cuckoldra való hajlamot eddig leggyakrabban kétféle esetben figyeltem meg. Az egyik, amikor a pasinak volt valami megcsalásos élménye korábban, ami elsőre ugyan rosszul esett neki, de közben rájön, hogy kicsit azért izgató is a dolog valamennyire. A másik meg, amikor nem megy neki az ágyban, és nem tudja kielégíteni a párját, mert mondjuk nem áll fel rendesen, vagy feláll ugyan, de túl pici ahhoz, hogy élvezni lehessen.
2023. ápr. 24. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom mi a lelki oka, de engem ez a cuckold nagyon izgat egy ideje.
2023. ápr. 30. 10:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy vannak pasik, akiknek ilyen fétisük van. Ez az információ még a hasznomra lehet a jövőben.
2023. ápr. 30. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
Megcsalás hatására alakult ki.
2023. szept. 4. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem bejött hogy a csajom tetszik másoknak. Mások is csapták a szelet neki. A haverok meg nem igazán voltak nagy csajozósok, egyszer poénból bedobtam hogy még nézhetitek meszetelenül(kb egyik sem látott puncit) az akkor csajom még egy kicsit exibicionista volt, így elsőre bele is ment de avval a kikötéssel hogy én ne legyek a szobában. 3 haver kapott 5 percet.. a nézelődesre. Aztán a többi már történelem...
jan. 11. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!